2777
2789

ما هرجا بخوایم بریم با پدرشوهرم اینا میریم قبلا دونفری دوست داشتم ولی دیدم شوهرم دوست نداره بهش خوش نمیگذره تازه بچه هم دایم با بچه سخته مادرشوهرمو میبریم هوا بچه مو داره خیلی من راحتم ازین لحاظ خوبه کمکم میکنه برا همین منم دلم نمیخواد تنهایی بریم مسافرت برامم مهم نیست دوتایی بریم یا نریم سعی میکنم فقط خودم لذت ببرم 

جاریم خیلی براش مهمه یواشکی میرن خودشون دوتا باشندفقط بعد تعجب میکنه من با مادرشوهر میرم فکرمیکنه من سیاست ندارم یا بدبختم و فلان درصورتی که من اصلا اهمیتی برام نداره خوب اون و شوهرش عاشق و معشوقن من شوهرم عاشقم نیست زوری که نمیشه نمیخواد مگه زوره همه که مثل هم نیستن😐منم بدم میاد بجنگم‌ و غرورمو خورد کنم برایه همچین آدمی🥴

خوب الان مشکل کجاست

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون دوتایی نمیرین سفر دلیل نمیشه فکر کنی همسرت دوست نداره منو همسرم همو دوست داریم ولی واقعا سفر تنهایی نمیچسبه وقتی تعدادمون زیاده بیشتر خوش میگذره 

👑❤️‍🔥با افتخار دِتِ لَکِم❤️‍🔥👑

حالا برا چی برا ما توضیح میدی هر کس یجور راحته

وای چه باحال گفتی

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

ربطی به عشقو دوست داشتن نداره بعضیا تو سفر هر چی دورشون شلوغ باشه بیشتر بهشون خوش میگذره مثلا من با مامانم زیاد میرن مسافرت ولی بابام میگه کاش همتون میومدین یا با عمهام هماهنگ میکنن بیشتر باهم برن بابام میگه ادم تو سفر هرچی همسفر خوب داشته باشه بیشتر بهش خوش میگذره شاید شوهر شمام یه دلیل منطقی داره برااین کارش اخه به نظرمن مادرشوهرو پدرشوهری سفرو قرار نباشه زهر مارت کنن خیلیم خوبه ادم باهاشون بره سفر