2777
2789
عنوان

چکارکنم شیرم کمتربشه

88 بازدید | 15 پست

تروخدا سرزنش نکنید نمیدونید چه عذابی دارم میکشم سینه هام مثل سنگ میشن ودرد وحشتناکی میگیرم

میدوشم هم بعد یکی دوساعت بازم اینطور پرمیشن

لباس بچم همش خیسه بس که فوران میکنه تو لباسش موقع شیردهی

همش ۱۰ روزه زایمان کردم

اصلا هم خوردوخوراکم خوب نیست ک بگیم از اونه ک اینقدر شیر دارم نمیدونم چرا اینطورم

اونقدر خسته شدم ک دلم میخواد شیرم خشک بشه 

یا کمتر بشه و کمکی بهش شیرخشک بدم

همش اینطور بچه بهم چسبیده ومنم اذیتم داغونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تاپیک زدم چطوری شیرم بیشترشه

بنظرم شیرخشک بده ی چن وعده رو شیرت کم میشه  

بچه هرچی بخوره ومک بزنه بیشتر میشه شیر

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

میدم شیرخشک اماهمزمان اونقدر پرمیشن ک سنگ میشن

اینطوری ک میشه بروحموم آب داغ بگیر خودش خالی میشه

هرروز ی دوش اب گرم بگیر

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

ببخشیدا ولی عقل نداری دختر،اون غذای اون طفل معصوماولش همینجوری میشه بعدا عادت میکنیمن برعکس تو بودم ...

ب چی عادت کنم به دردش؟؟درد شدیدی میگیرم مثل سنگ میشن تا ندوشم نمیتونم اصلا دراز بکشم و وقتی میدوشم بعد یکی دوساعت بازم اینطور پر میشن

جدا از اینکه لباس من و بچه دائم خیسه و پدرم درومده

ب چی عادت کنم به دردش؟؟درد شدیدی میگیرم مثل سنگ میشن تا ندوشم نمیتونم اصلا دراز بکشم و وقتی میدوشم ب ...

خب عزیزم اون سینه ها تازه شیر توش اومده،مسلما درد داره ولی به مرور زمان درد نداره دیگه

اولش درد داره تا چهل روزگی اصلاعادی میشه واست

زیر آبگرم ماساژ بده