2777
2789
عنوان

بیاید ببینید رفتار دوستمو😑

70 بازدید | 7 پست

بچه ها ما چند روز دیگه تولد یکی از همکلاسی های دانشگاهمه تقریبا دو ترمه که دوستیم 

هممون هم براش هدیه میگیرم

حالا یکی دیگه از دوستام قراره علاوه بر هدیه براش تولد بگیره مثلا اسمش رو بزاریم ساناز

و چون راه کافه دوره هیچکدوممون نمیتونیم بریم

حالا این ساناز میخواد برای اون دوستم که تولدشه کیک بگیره

و میگه قیمت کیک رو تقسیم بر تعداد میکنیم هرکس دنگشو بده

درصورتی که اصلا ما نمیریم باهاشون کافه که بتونیم از اون کیک بخوریم ولی چرا باید دنگ بدیم؟؟؟

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇 sara

بگو بیاره دانشگاه خب

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاملا حرفت منطقیه

توام بدون رودروایسی بهش بگو من برنامه تولد گرفتن تو کافه رو براش نداشتم ببینمش کادومو بهش میدم عزیزم

اگر میخواستم تولد بگیرم براش شک نکن هزینه شو باهم تقسیم میکردیم 

واضحا گفتید ساناز ما نمیتونیم بیایم؟ و سانازه جفته : پس من کیکی میگیرم میبرم دنگتونو بدید؟

اره دقیقااااااا دقیقا همین چیزی که شما گفتید

بهش گفتم نمیتونیم بیایم

گفت پس من براش کیک میگیرم هزینش رو تقسیم میکنیم

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇 sara

اره دقیقااااااا دقیقا همین چیزی که شما گفتیدبهش گفتم نمیتونیم بیایمگفت پس من براش کیک میگیرم هزینش ر ...

چه زرنگ😂

دوتایی برن کافه تولد بگیرن با پول شما😂

یه کیک بگیرید بدون اینکه بهش اطلاع بدید ، قبل از اینکه برن تو دانشگاه براش تولد بگیرین ضایع شه