2777
2789

همچنین زن هایی که چشم بسته ازهمنوع خود دفاع مطلق دارن

این چیزا کلا نباید جنسیتی باشه.هرکی،مقصره،خره دیگه.زن ومرد نداره

مثال،چرا شوهرش رفته صیغه کرده،آدم نادان میگه چون از زنش محبت ندیده

چرا زنش رفته با پسر دوس شده؟باز همون آدم در ورژن دیگه میاد میگه،چون شوهرش غرق محبتش نکرده

این نادان آدمای سمی رو حذف کنین و لذت ببرین

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ربطی به حق دارهخوبه خودمون میدونیم تو جامعه چقدر به زنان ظلم میشه فقط بخاطر زن بودنشون بعد بیایم ...

من تاحالا کسی را قضاوت نکردم

ولی نمیشه گفت همیشه حق با کیه

من اصفهانم تاحالا ندیدم به زن ظلم بشه همه ویز در اختیار بانوان توانمند هست

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
همچنین زن هایی که چشم بسته ازهمنوع خود دفاع مطلق دارناین چیزا کلا نباید جنسیتی باشه.هرکی،مقصره،خره د ...

اصلا بحث ما خیانت و موضوع یک بار دو بار نیست

هرچی میشه میگن تقصیر زنه بود

به زنه تجاوز شه میگن تقصیر خودش بود

زن طلاق بگیره میگن مشگل خودش بود

زن موفق شه میگن شوهرش پولدار بوده

یا میگن رفته با کسی خوابیده

𓇼

پیک می

چوز می

لاو می

بعضیاشونم دست خودشون نیس مذهبی و مردسالارن

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

چرا ازادم حق گو هیچ کس راضی نیست

ینی چی

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

من تاحالا کسی را قضاوت نکردمولی نمیشه گفت همیشه حق با کیهمن اصفهانم تاحالا ندیدم به زن ظلم بشه همه و ...

ایران شما حتما با ایران ما یکی نیست

آمار زن کشی و خشونت تو رابطه و صد تا چیز دیگه برای زنان هست

مثلا همکلاسی خودم مجبور شد ازدواج کنه وقتی ۱۷ سالش بود باباش مجبورش کرد

𓇼

اصلا بحث ما خیانت و موضوع یک بار دو بار نیستهرچی میشه میگن تقصیر زنه بودبه زنه تجاوز شه میگن تقصیر خ ...

اونو مثال زدم.که زن ومرد سمی باید حذف شن

زنان چون ذاتا حسادت توشون بیشتره،بیشتر اذیت میشن اگه همجنسشون بالاتر ازخودشون باشه

برای همین،موفقیت اونارو میخوان ربط بدن به حاشیه ها.

کلا دوری کنین ازشون😉

اونو مثال زدم.که زن ومرد سمی باید حذف شنزنان چون ذاتا حسادت توشون بیشتره،بیشتر اذیت میشن اگه همجنسشو ...

کی گفته زنا حسودن😐😐😐😐😐

کجا تو علم ثابت شده زنا حسود تر از مردان 

این حرفا همشون دروغن و از زن ستیزی جامعه میاد

همین حرفا باعث میشه زنان فکر کنن حسودن

𓇼

چه ربطی به حق دارهخوبه خودمون میدونیم تو جامعه چقدر به زنان ظلم میشه فقط بخاطر زن بودنشون بعد بیایم ...

بعضیا واقعا چندش و رومخه رفتارشون ولی منطق اینو حکم میکنه که طرف حق و حقیقت باشی بالاخره همیشه  مردا مقصرن نیستن 

تمام گرفتاری بشر از نقطه ای آغاز شد که نفهمید کیست و کجای عالم ایستاده 🪄🧚

ایران شما حتما با ایران ما یکی نیستآمار زن کشی و خشونت تو رابطه و صد تا چیز دیگه برای زنان هستمثلا ه ...

عزیزم همه چیز کلیت نداره

من تاحالا ندیدم دلیل نمیشه شما ندیده باشی

واسه شما مقصر مرد بوده همه جا مقصر مرد نیست

زن کشی ندیدم جز تو فضای مجازی 

تو همون فضا زنی را دیدم که ده دوازده تا شوهر کشته!

بگم همه زن ها قاتلن؟؟!

خوبی و بدی تو ذات آدم هاس نه حنسیتشون

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
کی گفته زنا حسودن😐😐😐😐😐کجا تو علم ثابت شده زنا حسود تر از مردان این حرفا همشون دروغن و از زن ستی ...

علم ثابت کنه🥴ی نظرسنجی بوده،بالای۷۰درصد متاسفانه از موفقیت همجنس خودشون خوشحال نمیشن

تو اقایون درصد کمتر بود

وگرنه تو اونا هم زیراب زنی بالاتره.

عزیزم همه چیز کلیت ندارهمن تاحالا ندیدم دلیل نمیشه شما ندیده باشیواسه شما مقصر مرد بوده همه جا مقصر ...

زن کشی ندیدی😐😐😐

این همه زن کشته میشن بعد شما میگین ندیدی؟

والا آمار قتل ۹۲ درصد دست مرداست تو آمار جهانی

منتها شما فکر میکنین مردا خیلی عالین

𓇼