2777
2789
خب پس اینا میشن مذهبی های مشکل دارمگه مذهبی ها عاری از هرگونه عیب و ایرادن؟ نه اونام آدمن. ولی اینکه ...

مذهبی نما بنظرمن میشن اونا که برای وام دکمه میبندن،ریش میذارن😁

مذهبی مشکل دار کم نداریم.زیادهم هستن

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
من تاحالا کسی را قضاوت نکردمولی نمیشه گفت همیشه حق با کیهمن اصفهانم تاحالا ندیدم به زن ظلم بشه همه و ...

بستگی داره آدما حق رو چطور معنا کنن، حق در نظر بعضیا تو سری خور بودن نفر مقابله، بدون در نظر گرفتن کرامت و شخصیت شخص، برای منم مهم نیست جنسیت مهم حق هست و تو زندگی خودم هم اجرا میکنم، 

♦️من مرد هستم♦️                                         💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب مشکل همینه اونا هم مثل شما فهمی و درکی و شناخت واقعی از اسلام ندارن و فک میکنن اسلام فقط اعمال مذ ...

اتفاقا هرچی بیشتر در اسلام تحقیق و تفحص میکنم بیشتر دور میشم 

به خداوندی خدا مطمئن بودم این مثالو میزنی😂 

اولا مگه همه حوادث به مرگ منتهی میشه؟ نه مرد اختیار مالش رو داره و طبق قانون در حد توان، وظیفه تامین معاش خانواده را داره. پس می‌تونه مثلاً از ۲۰۰ میلیون پول دیه 5 تومن رو به خانواده بده. 

دوما مگه زن کجا می‌بره اگر بخواهیم بر حسب احتمالات پیش بریم پس زن پولش هم میاره توی خونه 

سوما تکلیف مجردها چی میشه ؟

چهارما فلسفه دیه جنین دیگه چیه؟ هرچی خوندم فقط جملات رو پیچ دادن آخر نفهمیدم چرا جنین پسر ارزشش از جنین دختر بیشتره لابد اونم نون آوره. شایدم چون چیز داره!

شهادت چی؟ حق طلاق چی؟ مهریه‌ای که یه سکه‌شم نشونت نمیدن چی؟ حتی حق کار و تحصیل هم نداریم ای خدا😂 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

اتفاقا هرچی بیشتر در اسلام تحقیق و تفحص میکنم بیشتر دور میشم به خداوندی خدا مطمئن بودم این مثالو میز ...

بت توصیه میکنم که تا مفهوم چیزی نفهمیدی بالا منبر جوگیرانه و جاهلانه نرو و نقضش نکن دیه اصلا ملاکی برای ارزش گذاری انسان نیست اصلا ارزش انسان در اسلام با مال قابل قیاس نیست یه مثال برات میزنم مثلا دیه حضرت زهرا هم کمتر از یک مرد عادی حالا میتونیم بگیم که ارزش حضرت زهرا پایین تر از اون مرد هست؟ نه پس دیه معنی ارزش گذاری نیست دیه هم  همون عامل اقتصاد ی داره 

تمام گرفتاری بشر از نقطه ای آغاز شد که نفهمید کیست و کجای عالم ایستاده 🪄🧚

بت توصیه میکنم که تا مفهوم چیزی نفهمیدی بالا منبر جوگیرانه و جاهلانه نرو و نقضش نکن دیه اصلا ملاکی ب ...

هرکی نقایصتون رو به روتون میاره میشه جوگیر و نا فهم و بی درک آره؟ چیشد جواب اونا رو ندادی؟ بگو دیگه. جوابی نداری پس دفاع نکن.

آووو الان ک حرف حساب کتاب شد ارزش معنوی رو میاری وسط؟بعد به من میگی جاهل؟ علامه دهر؟😂 حساب حسابه کاکا برادر. ۱۴ قرن پیش اینا قابل هضم بود ولی الان که بیشتر دخترا شاغل هستن و خیلی از زنهای متاهل کار میکنن درس میخونن و توی جامعه ان این سنت های جاهلانه فقط توهینه ولاغیر

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡