2777
2789

من دو سه هفته پیش با خواهرم درباره شوگر ددی حرف زدیم من دوستم داره البته خودش ۲۰ سالشه آقاهه ۴۵ و واقعا هم پولدارا سفر اروپا برده دوستمو خونه براش خریده بالاشهر شهرمون خوده آقاهه تهرانه دو تا شاسی خریده تو شهر خودمون سوار میشه میگه خوده مرده تهران کلی ماشین خارجی گرون داره کلی کیف و لباس گرون براش خریده تازه هزینه دانشگاهش رو هم کامل میده بعد از اون روز کلا سعی کردم از ذهنم بیرونش کنم اما از اون روز هرچی میبینم هرجا رو نگاه میکنم یا شوگر مامیه یا شوگر ددی مگه میشه آخههههههه؟؟

اکسپلور اینستام همه یا شوگر دارن یا دارن راجبش حرف میزنن دیروز اومدن یه کتاب بخونم اونم رندوم دختره شوگر داشت اونم چی تو کتاب تو کتابخونه😐😐😐😐اصلا همه چی دست به دست هم داده من شوگر پیدا کنما😐😐

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا انگار شوگر نشسته منتظر تو که بیاد خرجتو بده..

والا

معلوم نیست چه خدماتی میگیره از دختره

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

دویت من توی مهمونی عروسی یکی از دوستاش دیده این آقا رو بلاخره شانسه دیگه فکر کنم نوه هم داره

شانس نیست خراب بازیه

بعد هم به این اسونیا این همه کار برات نمیکنه که

بیرونش کن از فکرت

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

کتاب پر رو میگی اون که رمان کلاسیک هست شوگر نبود که کمکش کرداصلا در ارتباط نبودن

نمیدونم روش نوشته بود معلم‌پیامو خیلی سر سری خوندم ولی اشاره شده بود  

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘