2777
2789
عنوان

ناوگان صمود نزدیک ممطقه ی خطر شده

224 بازدید | 15 پست

دعا کنیم که موفق بشن...خدایا همه ی ما میگیم چرا تو کاری نمیکنی وقتی ظلم ظالم هارو میبینی؟

تو این ناوگان هر کی که انسانیت رو فهمیده و توان داشته رفته کمک...اما ظاهرا نمیذارن برن جلو....میشه یه معجزه کنی که موفق بشن؟

شاید بقیه هم فهمیدن که قدرت برتری از اونها وجود داره و نمیتونن هر کاری بکنن....

به خاطر بچه های گرسنه...🤲

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیشده میشه توضیح بدی

نزدیک ۵۰ تا کشتی و قایق که همه مردم معمولی هستن از جاهای مختلف دنیا دارن سعی میکنن به ساکنین غزه غذا و دارو برسونن

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

اسرائیل میزنش نمیزاره غذاها برسه

امیدوارم که خدا کمکشون کنه...

چرا یه لحظه فکر نمی‌کنید خود حماس اجازه نمیده بخاطر تبلیغات و مظلوم نمایی خودش

چی میگی؟الان حماس نمیذاره قایق ها برن؟

چرا یه لحظه فکر نمی‌کنید خود حماس اجازه نمیده بخاطر تبلیغات و مظلوم نمایی خودش

خوبه فعالان خارجی تایید کردن که اس.رائیل نمیذاره غذا برسه بهشون....اینو که دیگه ایران یا حماس نمیگه...

مگه غزه روی فلسطین نیست؟مگه آشتی نکردن؟الان چه غذا فرستادنیه؟

برای اطلاع بیشتر میتونی اخبارو دنبال کنی....بخوام تعریف کنم طولانیه

چرا نمیزاره اونا که غدان اسلحا وسلاح نیستن که

چون میخواد همه رو بکشه.

چون میخواد همه رو بکشه.

واقعا خیلی دور از انسانیته هم ظلم به مردم ایران همم غزه متاسفانه ما خودمونم همینیم دیگه دارو تحریمه بیماران پروانه ای و مزمن هر روز در شرف مرگ هستن 

ای کاش این طلم و جنایت پایان پیدا کنه 💔

چند وقت پیش که تازه صمود حرکت کرده بود و نامی ازش نبود یه تاپیک در مورد صمود زدم..از شدت خوشحالی...ولی یه عده اومدن ترکوندن و تعلیقم کردند...بهم گفتن دروغگو اصلا چنین خبری جایی نخوندیم..بهم گفتند ساده لوحی که چنین خبری رو باور می کنی..بهم گفتن چرا برا سیستان دلت نمی سوزه و...

من اون زمان می خواستم بگم کانال صمود رو تو اینستا دنبال کنید و حمایت کنید ازشون...

چند تا پزشک..هنرمند و مردم عادی دیگه..نوه نلسون ماندلا و آزادیخواهان دیگه ...۵۰۰ نفر تو اون کشتی ها هستند...خدا حفظشون کنه و به هدف برسونتشون..

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز