2777
2789
عنوان

رابطه با همکار

279 بازدید | 27 پست

من یک هفته ای هست شیفت کاریمو عوض کردم بعد این تایم کلا دو سه نفریم تو مغازه 

همکارم ک آقاست ۲۷ سالشه (سرپرستمونه)کلا اخلاقش بامن فرق داشت با همکارای دیگمون دیگه چجوری بگم کم کم رومون تو هم باز شدو درسته ۷ ۸ روزه ولی خب ۱۱ ساعت کنار هم کار کردن هم باعث صمیمیت بیشتری میشه 

خلاصه روز نمیدونم چهارم بود ک شیفت شب بودم یکی از همکارای صبحم ک خانومه این قضیه رو فهمید ک از این همکارم خوشم میاد 

بعد رفته بود بهش گفته بود با اینکه من نگفتم ک بره بهش بگه! بعد ک ایشون فهمیدن اومد بمن گفت محیط کار کسی نباید بفهمه و .. باید ب خودم میگفتیو ازین حرفا 

بعد نه شماره ای چیزی من ساعت کاریم تموم شد داشتم میرفتم گفت اسم اینستات چی هست تو پیج مغازه بگردم پیدات کنم 

زیاد نمیتونستیم واضح حرف بزنیم چون بقول خودش محیط کاره 

الان سه روز میگذره ک پیام میدیم و داریم آشنا میشیم خب 

ولی نمیدونم من زیادی حساسم یا زیاده‌روی میکنم 

آخه فقط رابطه ما شده همون تایم تو مغازه اونم به عنوان همکار! یهو میاد کنار من میگه گودوو دورت بگردم و فلان زبون میریزه 

من ساعت ۳ صبح کارم تموم میشه اسنپ میگیرم ایشون یه پیام نمیده بگه رسیدی یا نه 

من تا ۶ صب بیدار میمونم ببینم چیزی میگه یا نه بعد میخوابم 

اصلا نمیدونم فازش چیه چیکار میکنه چی میخواد! 

نمیدونم باید چیکار کنم از یه طرفم میگم کلا بیخیال شم محل ندم  ولی نمیشه

خیلی اشتباهه کارت

پشیمون میشی 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از چه نظر؟

آخه با همکار ؟؟

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

قصدش اینه ک همینجوری سرگرم باشه و توی محل کار حوصلش سر نره.

مغازه چیه که تا صبح بازه؟؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))