2777
2789
عنوان

رابطه با همکار

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 27 پست
ته این رابطه تجاوزه ببخشید رک گفتم ۳۳ سالمه ک این نظر و دادم

چطور؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگی چیکار کنم از همین الان ک چیزی نشده تمومش کنم بره بهتر نیست؟

کلا محیط کار برا کار کردن هست.چ و نه چیز دیگه.سنگین برو و سنگین بیا.

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
چطور؟

چون ۳۳ سالمه و ب شدت آگاهم از این جور روابط و دوستی داشتم ک تجاوز هم براش اتفاق افتاده

نخوردیم نون گندم دیدیم دست مردم

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

تمومش کن عزیزم،مطمئن باش یا بهت تجاوز میشه،یا چنان وابستت میکنه که خودت با پای خودت میری پیشش ک .....

و بعدش دهنت دیگه سرویسه و آتو داره ازت ن میتونی کات کنی ن میتونی ب کسی چیزی بگی 

این راهی ک داری میری تهش جهنم و خودکشیه

چون ۳۳ سالمه و ب شدت آگاهم از این جور روابط و دوستی داشتم ک تجاوز هم براش اتفاق افتادهنخوردیم نون گن ...

خدا رو شکر دخترای نی نی سایت اینقدر عاقلند. کاش دوست من بودی گلم

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.

چون ۳۳ سالمه و ب شدت آگاهم از این جور روابط و دوستی داشتم ک تجاوز هم براش اتفاق افتادهنخوردیم نون گن ...

درسته.

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

کلا محیط کار برا کار کردن هست.چ و نه چیز دیگه.سنگین برو و سنگین بیا.

یبار کلا گفتم بهش 

دیدی یه موقع تا چیزیو تجربه نکنی نمیدونی چی به چیه 

بعدش دیدم واقعا یکجوریه نمیشه گفتم که بهتره یه مدت بگذره همین دوست معمولی باشیم تا بعدش اتفاقی نیوفته ک باعث بشه کارمونو بخاطر اینجور چیزا ترک کنیم 

ولی اصلا رابطه ی ما اونجوری هم نیست نه پیامی زنگی هیچی 

فقط اون سرپرستو بالا سر بچه ها منم پشت میز خودم🫠

یبار کلا گفتم بهش دیدی یه موقع تا چیزیو تجربه نکنی نمیدونی چی به چیه بعدش دیدم واقعا یکجوریه نمیشه گ ...

در کل حسادت بقیه همکارا

برخورد عاطفی تو اونجا

گذشتن از اشتباهاتت به خاطر رابطه عاطفی با تو 

همش باعث میشه کار اولویت دوم بشه و هدف عشق و عاشقی بشه

تموم کردن رو من نمیتونم بهت تحمیل کنم...

فقط گفتم سر کار جای اینکارا نیست...

سنگین و رنگین و با احترام بیا سرکار و برو 

ممنونم ازت 🙏🏻 امروز باید هرجور شده تمومش کنم

حتما همین کارو بکن

یکی از دوستام ک بهش تجاوز شد ی سال طول کشید تا خودشو پیدا کنه فقط خواهر میدونست و میبردش دکتر تا خوب شد،،بعد ی سال باز یکی دیگه میاد سراغ دختره گولش میزنه و باز همون بلا رو سرش میاره و بعد میفهمه رفیق همون مرتیکه اشغال بوده میخواستن اتو از دختره بگیرن هی ببرنش!!!

بدبخت نابود شده رفیقم بعد از سالها اینو ب من گفت خیلی وقته خونه نشین و افسرده‌س

و یکی دیگه از دوستام هم محل کارش با همکارش باز همین داستان عشق و عاشقی دو طرفه همکارا اونقدر پشتشون حرف زدن و کار ب جایی رسید ک دختره خودکشی کرد