2777
2789
عنوان

مادرشوهرم تو بچه داری دخالت میکنه

292 بازدید | 28 پست

اصللللللا بهم کمک نمیکنه اصلللا ولی کافیه یه آب بده دسته بچه ام زوذ اونو به شوهرم میفهمونه شوهرمم فکر میکنه مادرش همه کار میکنه با سیاست رفتار می‌کنه انقدر عوضیه مثلا تو مسافرت شب بچه رو میندازه وسط منو خودش بعد به شوهرم میگه واااای تا خود صبح بچه میومد میچسبید به من کنار من باشه به نظرتون چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش بیخیال بنظرم تنها دوای ما بی تفاوتیه 

از ذهنت خارجش کن وگرنه با اینا پیرمیشیم 

کارخودتو بکن و بهش فکرنکن ب حرفاش رفتاراش سیاستاش هرچی ...بیخیاااااال

شرحی ز حال و حالی ز شرح نیست

تو همون مسافرت بگو بچه لگد میزنه نمیزاره بخوابین بنداز سمت دیوارمادرشوهر منم ذره ای کمکم نکرد

اره باید همین کارو کنم مثلا به بچه پا میشه یه آب میده صبح هزززار بار میگه..میگه اره به بچه آب دادم خورد تا صبح منو بغل کرد

ولش بیخیال بنظرم تنها دوای ما بی تفاوتیه از ذهنت خارجش کن وگرنه با اینا پیرمیشیم کارخودتو بکن و بهش ...

من که اصلا اهمیت نمیدم بهش آدم حسابش نمیکنم رو شوهرم تاثیر میزاره

ازش کار بخواه انجام بده

مسئولیتهای بچه رو بده بهش تا انجام بده

لاقل دلت نمیسوزه ک نکرده و منت گذاشته

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜