2777
2789
عنوان

خانوم های اراکی ممنون میشم نظر بدین

13900 بازدید | 33 پست

من باردارم هنوز دکتر خوب انتخاب نکردم

بین دکتر نصری و ندا صحرایی و احتشام پور کدوم رو تعریفشو شنیدین؟

عه من کی مامان شدم؟ یعنی کی اینقد بزززرگ شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر خوبیه؟؟؟؟ امروز دختر خالم از ندا صحرایی و سلطانی تعریف میکرد

اره خواهرشوهرم تازه زایمان کرده دکارش احتشام پور بوده آشغال ول کرده توی عید رفته مسافرت درحالی که میدونسته بچه چرخیده هرلحظه امکان سزارینه خواهرشوهرم۱۲فروردین رفت زایشگاه و دکتر سلطانی اومده بالای سرش فهمیده بازم بچه چرخیده گمکش کرده طبیعی زایمان کرده خییییلی راضی بود.

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀
احسانی نوبت نمیده رفتم گفت فعلا وقتامون پره

دکتر من برای زایمان اولم دکتر احسانی بود. تنها نکته ی مثبت دکتر احسانی تجربه ی خیلی زیادشونه. ولی به خاطر بالا رفتن سنشون خیلی بی دقت و بی حوصله شدن. بیمارها رو سه نفر سه نفر میفرستن داخل مطب و وقتی وارد مطب میشی حداقل 6 نفر دیگه هم از قبل اونجا هستن و شما فکر کن توی اراک چند نفرشون احتمالا آشنا درمیان!

منیه بارداری ناموفق هم داشتم که دکترم دگتر صحرایی بودن. خانوم دکتر جوان و خوش برخورد و با حوصله و با دقتی بودن. بیمارها یه نفر یه نفر وارد مطبشون میشن و خیلی هم انرژی مثبتن. واقعا دکتر صحرایی رو پیشنهاد میکنم

من یک مخالف فمنیستم، چون تفاوت های زن و مرد غیرقابل انکاره، من به دنبال تساوی با مردها نیستم به دنبال جایگاه والای زنانگی هستم، چیزی فراتر از تساوی✌
دکتر من برای زایمان اولم دکتر احسانی بود. تنها نکته ی مثبت دکتر احسانی تجربه ی خیلی زیادشونه. ولی به ...

عهههه 

جدیدا میگن دکتر صحرایی خیلی دکتر خوبیه و برخلاف سایردکترا ک سر زایمان نمیان این دکتر میاد 

عه من کی مامان شدم؟ یعنی کی اینقد بزززرگ شدم