2777
2789

تو تاپیک قبل گفتن قید ازدواج رو بزن . ولی ی چیزی بگید ارومم کنه فکر ازدواج و همدم نداشته باشم . حسرت ازدواج بقیه رو نخورم . یا  ی چیزی بخورم عمرم کم شه عذاب نکشم. راهکار بدید .

یا ی چیزی بخورم ارورمم کنه 

نی نی سایت: چصی چصی چصی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بجا که برکار بچرخی برو کار کن 

که وقت فکر کردن به دخترارو نداشته باشی

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
بجا که برکار بچرخی برو کار کن که وقت فکر کردن به دخترارو نداشته باشی

دوست عزیز تو حاضری کار کنی و رو نیاز،جنسی و عتطفیت برچسب بزنی هر وقت تونستی بعد تراپیست شو واس بقیه

دوست عزیز تو حاضری کار کنی و رو نیاز،جنسی و عتطفیت برچسب بزنی هر وقت تونستی بعد تراپیست شو واس بقیه

دقیقا خودمون همینه زندگیمون 

وقتی چاره ایی نداشته باشی مجبوری  خودتو غرق کنی

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
دقیقا خودمون همینه زندگیمون وقتی چاره ایی نداشته باشی مجبوری خودتو غرق کنی

من مجبور نیستم . من مقصر نیستم ک باید رنج بکشم . اگه کسی منو نخواد من نباید،احساس رنج عاطفی کنم ‌. این تقصیر من نیست

شغلتون چیه مگه از سر کار اومدی بخور و بخواب

زندگیم بشه کار؟ خودت باشی این کارو میکنی؟ من ی چیزی میخوام سر خوش بشم خلا این خوشبختی ک با جنس مخالف نمیتونم داشته باشم پر بشه