2777
2789
مثلا میگه تهوع دارم الکی یه شربت ویتامین میدم میگم شربت تهوعه بعد یک ساعت میگه خوب شدم

خب دختر منم همین بود . تا یه ذره از حالت عادی خارج میشد انقدر می‌ترسید که همه جاش واقعا درد می‌گرفت

اما از وقتی سعی کردم خودمو کنترل کنم و استرس نشون ندم خوب شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس اگه ام ار ای بردی پیگیری کردی گفتن چیزی نیست جای نگرانی نیست الحمدالله

جای نگرانی داره برام چرا انقدر ناله میکنه. ماکه همش دنبال حرف و دل این بچه بودیم. چرا راضی نیست از زندگیش

خودمم حالا که راجع بهش حرف زدم فکرمیکنم بحاطرتوجه زیاده بخصوص موقعی که حالش خوب نیست

دقیقا همینه.

وقتی خودشو میزنه بهرمریضی زیاد بهش توجه میکنی.

اونم خوشش میاد و دوست داره مرکز توجه باشه.

وقتی حالش خوبه بیشتر بهش محبت کن تا اون حس از بدنش بیرون بره.

اگه اینجور یادامه پیدا کنه بزرگسالی هم به همین رویه ادامه میده و به مشکل های زیادی میخوره

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر