2777
2789

دلم درددمیکنه .سرم درد میکنه. حالت تهوع دارم. من انقدر دکتر بردمش خسته شدم. میدونم جسمانی نیست. چون مثلا حواسش و پرت کنم تهوعش خوب میشه. خیلیم فضاشو شاد میکنم ولی هرکاری بکنیم انگار یه چیز دیگه میخواد. هیچ وقت راضی نمیشه. شما همچنین تجربه ای دارین؟من زندگیم زهر شده. راستی خودمم بچه بودم مامانم میگه خیلی ناله میکردی یادمه هی منو میبردن دکتر.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما استرس مریضی داره . اگر واقعا دکتر بردی و مطمینی سالمه .

هر وقت یه جاش درد میکرد بگو آدما همینن هر روز یه جاشون درد میکنه .باید یاد بگیری چه جوری دردت و فراموش کنی .

بعد از یه مدت خوب میشه.

دخترام دوقلو هستن یکیش این مدلی همش میگه خسته ام ..حالم بده میگم کجات درد میکنه میگه نمیدونم فقط حالم بده .دائم هم سرش درد میکنه  خیلی هم قاطی بچه ها نمیشه مگه طرف رو خیلی دوست داشته باشه بره باهاش بازی کنه .

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️

بلا از بچت دور باشه دختر من همش میگفت پا درد دارم خیلی ها گفتن الکی جلب توجه میکنه بردم دکتر تو پاش تومور خوش خیم هست ، اگه بردی دکتر و پیگیری کردی هیچ ولی اگه نبردی پشت گوش نندار

طولی نخواهد کشید که لبخند خواهی زد 

میخواد جلب توجه کنه.ببین مشکل از کجاست

هرچی فکر میکنم چیزی پیدا نمیکنم. فقط میدونم دروغگو نیست که مثلا الکی بگه. تازه دیشب میگه من کلی درد دیگه هم دارم که برای اینکه تو ناراحت نشی بهت نمیگم

حتما استرس مریضی داره . اگر واقعا دکتر بردی و مطمینی سالمه .هر وقت یه جاش درد میکرد بگو آدما همینن ه ...

مثلا میگه تهوع دارم الکی یه شربت ویتامین میدم میگم شربت تهوعه بعد یک ساعت میگه خوب شدم

هرچی فکر میکنم چیزی پیدا نمیکنم. فقط میدونم دروغگو نیست که مثلا الکی بگه. تازه دیشب میگه من کلی درد ...

فکرمیکنم وقتی اینجوریه تو بیشتر بهش توجه و محبت میکنی یا بقیه!

یجوری القا کن که بفهمه سالم بودنش برات با ارزش تره

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

فکرمیکنم وقتی اینجوریه تو بیشتر بهش توجه و محبت میکنی یا بقیه!یجوری القا کن که بفهمه سالم بودنش برات ...

خودمم حالا که راجع بهش حرف زدم فکرمیکنم بحاطرتوجه زیاده بخصوص موقعی که حالش خوب نیست

آیات ۶۰ قاف قرام رو تا ۴۰ روز به آب بخوان لهش بده 

🔴✍️ آيات ٦٠قاف

🔴✍️آیات شصت قاف

🔴✍️آیات 60 قاف

((سورة مبارکة بقره آیة شریفة 246 ))

بِسمِ اللهُِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ اَلَمْ تَرَ اِلیَ الْمَلَاءِ مِنْ بَنیَ اِسْرآئیلَ مِنْ بَعْدِ مُوسی اِذْ قالوُا لِنَبِیٍّ لَّهُمُ ابْعْثُ لَنا مَلِکاً نّقُاتِلْ فی سَبیلِ اللهِ قالَ هَلْ عَسَیْتُمْ اِنْ کُتِبَ عَلَیْکُمُ الْقِتالُ اَلَّا تُقاتِلوُا قالوُا وَ ما لَنا اَلَّا نُقاتِلَ فی سَبیلِ اِللهِ وَ قَدْ اُخْرِجْنا مِنْ دِیارِنا وَ اَبْنآئنا فَلَمّا کُتِبَ عَلَیْهِمُ الْقِتالُ تَوَلّوَْا الَّا قَلیلاً مِنْهُمْ وَاللهُ عَلیمُ بِالظّالمِینَ.

(( سورة مبارکة آل عمران آیة شریفة 181 ))

بِسمِ اللهُِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ لَقَدْ سَمِعَ الله‌‏ُ قَوْلَ الّذَینَ قالوُآ اِنَّ اللهَ فَقیرَُ وَ نَحْنُ اَغْنِیآءُ سَنَکْتُبُ ما قالوُا وَ قَتْلَهُمُ الاَنبِیآءَ بِغَیْرِ حَقِّ وَ نَقُولُ ذُوقُوا عَذابَ الَحریقِ.

(( سورة مبارکة نسآء آیة شریفة 77 ))

بِسمِ اللهُِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ اَلَمْ تَرَ اِلیَ الّذَینَ قیلَ لَهُمْ کُفّوُآ اَیْدِیَکُمْ وَ اَقیمُوا الصَّلواهَ وَ آتُوا الزَّکواهَ فَلَمّا کُتِبَ عَلَیْهِمُ الْقِتالُ اِذا فَریقُ مِنْهُمْ یَخْشَوْنَ النّاسَ کَخَشْیَهِ اللهِ اَوْ اَشَدَّ خَشْیَهً وَ قالوُا رَبَّنا لِمَ کَتَبْتَ عَلَیْنا الْقِتالَ لَوْ لآ اَخّرَْتَنآ اِلی اجَلٍَ قَریبٍ قُلْ مَتاعُ الدُّنیا قَلیلُ وَاْلآخِرَهُ خَیْرُ لِمَنِ‎اتّقَی وَ لا تُظلَمُونَ فَتیلاً.

(( سورة مبارکة المآئده آیة شریفة 27 ))

بِسمِ اللهُِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ وَ اتْلُ عَلَیْهمْ نَبَاَابْنَیْ آدَمَ بِالْحَقّ اِذْ قَرَّبا قُرْباناً فَتَقَبَّلُ مِنْ اَحَدِهِما وَ لَمْ یَتَقَبَّلَ مَنَ الْآخَرِ قالَ لَاَقْتُلَنَّکَ قالَ اِنَّما یَتَقَبَّلُ اللهُ مِنَ الْمُتَّقینَ.

(( سورة مبارکة الرّعد آیة شریفة 16 ))

بِسمِ اللهُِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ قُلْ مَنْ رَّبُّ السَّماواتِ وَاْلَارْضِ قُلِ اللهُ قُلْ اَفَاَتَّخَذْتُمْ مِّن دوُنِهِ اَوُلِیآءَ لا یَمْلِکوُنَ لِاَنْفُسِهِمْ نَفْعاً وَ لا ضَرّاً قُلْ هَلْ یَسْتَوِی اْلَاعْمی وَالْبَصیرُ اَمْ هَلْ تَسْتَوِی الضُّلُماتُ وَالنّوُرُ اَمْ جَعَلوُا للهِ شُرَکآءَ خَلَقوُا کَخَلْقِهِ فَتَشابَهَ الْخَلْقُ عَلَیْهِمْ قُلِ اللهُ خالِقُ کُلِّ شَیَُ وَ هُوَ الْواحِدُ الْقَهَّارُ.

((سورة مبارکة المزمّل آیة شریفة 20 ))

بِسمِ اللهُِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ اِنَّ رَبَّکَ یَعْلَمُ اَنَّکَ تَقُومْ اَدْنی مِنْ ثُلُثَیِ اللَّیْلِ وَ نِصْفَهُ وَ ثُلُثَهُ وَ طآئفَه مِّنَ الّذَینَ مَعَکَ وَاللهُ یُقَدِّرُ اللَّیْلَ وَالنَّهارَ عَلِمَ اَنْ لَنْ تُحْصُوهُ فَتابَ عَلَیْکُمْ فَاقْرَؤُا ما تَیَسَّرَ مِنَ الْقُرْآنِ عَلِمَ اَنْ سَیَکُونُ مِنْکُمْ مَّرْضی وَ آخَروُنَ یَضْرِبُونَ فیِا الاَرْضِ یَبْتَغوُنَ مِنْ فَضْلِ اللهِ وَ آخَروُنَ یُقاتِلوُنَ فی سَبیلِ اللهِ فَاقْرَؤا ما تَیَسَّرَ مِنْهُ وَ اَقیموُا الصَّلواهَ وَ آتوُا الزَّکوهَ وَ اَقْرِضوُا اللهَ قَرْضاً حَسَناً وَ ما تُقَدِّمُوا لاَنْفُسِکُمْ مِّنْ خَیْرٍ تَجِدُوُه عِنْدَاللهِ هُوَ خَیْراً وَ اَعْظَمَ اَجْراً وَ اسْتَغْفِروُا اللهَ اِنَّ اللهَ غَفُورَُرَحیمُ .

لطفا لایک نکنید .