2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالته؟ 

سیگار ضرر داره باعث سرطان ریه و سرطان حنجره میشه. دندوناتو بدرنگ می کنه و نفست رو بد بو می کنه. جدای از تاثیری که روی از بین رفتن طراوت پوستت داره .

شکلات و شربت زعفرون رو امتحان کن.

من مهر سال گذشته درگیر یه مشکل بدی شدم فقط کارم گریه بود برا اولین بار رفتم دو پاکت سیگار خریدم رفتم پارک نشستم تو تاریکی میکشیدم و گریه میکردم تو دو سه روز 

وقتی اخرین نخ رو کشیدم بلند شدم گفتم خدایا بسه گریه و زاری نمیخام خودمو از بین ببرم دیگه هم نکشیدم

اگه آدم در مورد چیزی کنجکاو باشه یبار امتحانش کنه به شرطی که تکرار نشه شاید بشه توجیه کرد ولی برای فرار از حال بد و اینا اصلا سمتش نرو تهش میشه اعتیاد و بیماری

ی موقع حالت خوب بود و مشکلی نداشتی اگه نظرت عوض نشده بود امتحان کن