2777
2789

صبح ناشتا بودم برای آزمایش خون... دو ساعت دیگه وقت سونو شکمی دارم.

باید همچنان ناشتا باشم؟

نمیشه یه ذره آب بخورم؟ دارم می‌میرم از تشنگی😭😂

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

اصلا نیاز نیست ناشتا باشی اتفاقا باید آب بخوری و مثانت پر باشه

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون لحظه که وقت گرفتی بهت نگفتن یه زنگ بزن بپرس 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
نه دیگه برای رحم ناشتا مهم نیس

عه خداروشکر😂🤍🤍

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

اصلا نیاز نیست ناشتا باشی اتفاقا باید آب بخوری و مثانت پر باشه

عه خوبه پس

دیدم تو نت نوشته، گفتم شاید برای آزمایشای دیگه باشه برم اونجا بگن اشتباه کردی🫠 خیلی ممنونم 

اون لحظه که وقت گرفتی بهت نگفتن یه زنگ بزن بپرس

خانمه سریع قطع کرد، نه وقت داشت نه اعصاب😭😂

چه حرفهایی میزنی سونو چه ربطی به ناشتا بودن داره؟؟؟؟!!!

برا خیلی سونو ها باید ناشتا باشی

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....