2777
2789
عنوان

تهرانی ها بیایید لطفا

111 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من درگیر اوضاع ناجوری هستم دو ساله دارم دست و پا میزنم و به خواسته ام نرسیدم شنیدم شهید سجاد زبرجدی وصیت کرده اگر کسی سر خاکم بیاد حاجتشو براش از خدا میگیرم آخه اونا عزیز دل خدا هستن اگر کسی بتونه به نیابت من بره و از شهید حاجتمو بگیره تا عمر دارم دعاش میکنم اسمم زهراست 

من پنج شنبه رفتم برات دعا میکنم 

الهی به تمام آرزوهای قشنگت برسی 

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم 

چله گرفتی؟ 

۴۰ روز زیارت عاشورا بخونه از طرف شهید نوید صفری هدیه کن به امام حسین 

روزی ۴۰ تا یا ۱۰۰ تا صلوات هم برای شهید ابراهیم هادی بفرست روحشون شاد بشه 

از شهیدا درخواست کن برات دعا کنن 

آن شاالله حاجت‌ روا میشی 

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

عزیزم چله گرفتی؟ ۴۰ روز زیارت عاشورا بخونه از طرف شهید نوید صفری هدیه کن به امام حسین روزی ۴۰ تا یا ...

از امروز خدا قبول کنه چله زیارت عاشورا رو شروع کردم از طرف نوید صفری هدیه به امام حسین دعا کنید چله م پذیرفته بشه مث بعضیا که میگن همون اوایل چله حاجت روا شدن منم حاجتمو بگیرم 

از امروز خدا قبول کنه چله زیارت عاشورا رو شروع کردم از طرف نوید صفری هدیه به امام حسین دعا کنید چله ...

ان شاالله 

شما چله رو بگیر 

من رفتم سرخاک نوید صفری دعات میکنم