2777
2789
عنوان

بعد دو سال دارم میرم مسافرت حالا

316 بازدید | 11 پست

عاقا از زمین و زمان داره واسه من میباره 

می خوام برم مسافرت که بیشتر تفریحاتش آبیه  بعد با وجود خوردن قرص. پریود شدم 😑 

بعدش انگشت پام عفونت کرده از دیروز درد داره  من داره  میکشه الان ، امروز نوبت دکتر دارم  این از این  

پسرمم ویروسی شده دیشب میگفتم تمام تنم درد میکنه  و گلومم درد مبکنه   اینم از این 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب کنسلش کن الان بیشتر مناطق هواشون سرده بزار تابستون آلان ما بخاری زدیم

کیش گرمه الان 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
کیش الان شرجی هست نریا که مثل چی پشیمون میشی تازه پریودم که هستی!!!

من به شرجی عادت دارم   شمالم 

کیش الان شرجی هست نریا که مثل چی پشیمون میشی تازه پریودم که هستی!!!

تور گرفتم  پسرم خیلی منتظر بود بره  من مبخورم و می خوابم چه کنم 

از اول دوره ت قرص خوردی؟!اگه چند روز مونده به پریود شروع کردی که خب معلومه بی فایده هست!!

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

ببین برا پریودی خودت قرص بخور تا قطع بشه...

حالا درسته پریودیت میریزه بهم ولی ارزششو داره.

پسرتم ببر دکتر دارو براش بگیر

به دکترم بگو داری میری تا دارویی بده تا یکی دوروزه ردیفش کنه.

بیخیال بابا چه حکمتی

الان بهترین فصل برا کیشه هوا خوب ن سرده ن اوطور گرم

منم خواستم برم مشهد پسرم سخت سرما خورد در حد تب

بردم دکتر چرک خشک کن و امپول زد شبش ردیف شد

تو مشهد هم اصلا اذیت نکرد