قارقار مدیر استارتر عضویت: 1402/02/21 تعداد پست: 5656 عنوان ماماناعادیه پسراتواین سن دروغ بگن جدیدابچم یادگرفته😩😩😩 313 بازدید | 33 پست 7سالشه یه هفته ست میره مدرسه قشنگ چنان سناریوهایی تعریف میکردمنم ساده باورم میشد،مشقاموزودترتموم کردم توکلاس معلم هی ازم تعریف میکنه هی به من برچسب ستاره میزنه 1404/07/09 | 07:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یه،،غریبه_ی،،آشنا عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 2817 پسر منم کلاس اولیه هر چی رو دوست داره به دروغ میگه معلم گفته بیارین حتی دفتری رو ک دوست داره میگه خانوم معلم گفته از اون دفترا بیارین😂 خاطره خوب کسی شو حتی اگر قرار بر همیشه بودن نیست، آنی شو ک وقتی در ذهنش آمدی چشمهایش تو را لو دهند!
رویای_اکلیلی عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 7267 بچه برادرم یک دروغایی میگه قشنگ میتونه یه ایل وتبارو بندازه ب جون هم🤣🤣🤣ما دیگه میدونیم اینا تخیلاتشه فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40
هدیه1370دوم عضویت: 1404/05/29 تعداد پست: 2884 طبیعی هست تازه بیشتر خودشون رو باهوش واقع مان نشون میدن
mhaghighi عضویت: 1404/01/12 تعداد پست: 850 یک مقداریش طبیعی است. بقیه اش بازخورد تربیتی است. روانشناس
هدیه1370دوم عضویت: 1404/05/29 تعداد پست: 2884 طبیعی هست تازه بیشتر خودشون رو باهوش واقع مان نشون میدن قهرمان
ودا عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 22573 تبریک میگم پسرتون آینده درخشانی داره فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 17682 بچه برادرم یک دروغایی میگه قشنگ میتونه یه ایل وتبارو بندازه ب جون هم🤣🤣🤣ما دیگه میدونیم اینا تخیلا ... دختر جاری منم همینطوره مثلا میخاد خونه ما الکی میگه فلانی زدم .. پسرمو میگه .. بعد فک کن بره اینا رو هم به مامانش بگخ قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
مه_بانو_اروم عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 2060 بگه دیگه یه مدت بچه ها تو ذهنشون خیالبافی میکنن به روش نیار که دروغ میگی کم کم از سرش میافته کاش بشه منم یه روز تاپیک بزنم مادر شدم باردارممممممممممممممممم 😍
قارقار مدیر استارتر عضویت: 1402/02/21 تعداد پست: 5656 پسر منم کلاس اولیه هر چی رو دوست داره به دروغ میگه معلم گفته بیارین حتی دفتری رو ک دوست داره میگه خا ... پوشه کاربراش گرفتم داخلش برچسب بوداون برچسبه گم اومدهرچی ام خونه روگشتم نتونستم پیداکنم دیرورازمدرسه اومدمامان خانوم گفته حتمابایدباشه کپی بگیرین یاازکسی 😐😐😐
زردالوجان عضویت: 1399/12/06 تعداد پست: 13277 احتمالا هر سري پرسيدين ازش كي زودتر تموم كرد تو كلاس خانمتون مشقاتو ديد چيزي نگفت ووو همچين سوالاتي و واكنش نشون داديد اونم مسيرو ياد گرفته
عشقمدلی عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 9280 پسر من کلاس هفتمه اونم همش میگه من همه سوالها جواب میدم ی پسربزرگه بود تو دعوازدمش بهترین فوتبال من دارم دروغ هم خیلی میگه
قارقار مدیر استارتر عضویت: 1402/02/21 تعداد پست: 5656 احتمالا هر سري پرسيدين ازش كي زودتر تموم كرد تو كلاس خانمتون مشقاتو ديد چيزي نگفت ووو همچين سوالاتي ... پارسال پیش دبستانیش خیلی اذیت کردسردرس ومشقش 😩😩😩وقتی میارم زودچک میکنم شایدبرااونه خوبه دیروزمعلمه برای یکی جریمه داده