2777
2789
عنوان

عمه مامانم هشت تا قبر خریده🙄🤣

1182 بازدید | 58 پست

با  شوهرش و بچه هاش و خودش میشن ۸ نفر

پولدارن 

توی جای گروه تو شهر رفته ۸ تا قبر خریده گفته اینا برا روز مبادا دوست دارم خودم بچه هام شوهرم همه اینجا کنار هم  دفن بشیم

هر قبری هم الان دیگه تو شهر ما ۲۰۰ تومان به بالاس

بنظرتون عقلش کمه؟

یا نه؟

البته خیلی زن سرسنگینی  هست و همیشه پای حرفاش وایمیسته کلا زبون داره

هعی

اونوقت ما تو ۱ تومان موندیم

خب من کاربری سوم ارمیتا su و ۳ ستایش ۱۳۸۹هستم به دلیل تعلیقی  های زیاد کاربری هام این یکی کاربریم رو  هم سه هفته پیش زدم با شماره خالم🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول داشته دلش خواسته و خریده . خدا بهشون عمر طولانی بده . چیکار به کار مردم دارید اخه😑

البته یه عده حسود الان شاید بگن اینکارو نمیکرد میداد پولشو به بقیه !! اخه ادم داره ک برا دلش خرج کنه نه بقیه😑

خیلی کار درستی کرده . بالاخره این یه حقیقتیه که لازمه و وقتی که ادم توی اضطراب اون شرایطه که باید مراسم تدفین رو مدیریت کنه همین مساله که محل قبر اماده هست خیلی کارا رو جلو میندازه  

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اسی 200 میلیون؟؟ 😐💔

پا رمدش کردیم گفتیم ۲۰۰ تومان بالای ۲۰۰ میلیون

خب من کاربری سوم ارمیتا su و ۳ ستایش ۱۳۸۹هستم به دلیل تعلیقی  های زیاد کاربری هام این یکی کاربریم رو  هم سه هفته پیش زدم با شماره خالم🤣

۲۰۰ میلیون یا چقدر تو ذهنم نمیگنجه

🤦‍♀️ آخه فکرشو بکن

با ۱ میلیارد ۶۰۰ میلیون به بالا که میرسه تا ۷۰۰ میلیون با اضافه پول میلیونی رو هر ۲۰۰ تومانی

به خدا من تو ۱ تومان هنوز موندم پول ندارم

اونوقت اینا اینقدر شادن زندگی هاشون لوکسه میگم خوشبحالشون