2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر خالم، همه چیو تو زندگی معامله می‌کنه اصلا معرفت و خوبی نداره، تا براش کاری نکنی یه قدمم برات بر نمیداره،

همینم باعث شده از همه اطرافیان طرد بشه

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
مادر شوهرم. هر جا رابطه ای ، حالا هررررر کسی ببینه خوبه و این رو تحویل نمیگیرن، با هر ترفندیه خرابش ...

چقدر بدذات‌🙂

برای همه دعا میکنم گیر همچین آدمایی نیفتن

یه زن فامیل ماست میخاست هرطور شده یه دختره رو به طلاق دادن بده حتی میرفت با مادرشوهرش دست به یکی میکرد فقط بخاطر اینکه به دختره حسودی میکرد ،نامادری خودم که باعث شده بابام کتکم بزنه بعد عین تو فیلما یه لبخند شبطانی یواشکی از بابام بهم زد یعنی دیدی چطور حالتو گرفتم،یکی دیگم بود که تاحالا ادم به این حرومزادگی ندیده بودم

مادر شوهرم. هر جا رابطه ای ، حالا هررررر کسی ببینه خوبه و این رو تحویل نمیگیرن، با هر ترفندیه خرابش ...

کاری کرد جای خواب من و همسرم جدا شد

کتکهایی خوردم که.....

استعداد عجیبی توی تمارض و مظلوم نمایی داره

یه جوری دروغ میگه که خودشم باورش میشه

بلانمونده تواین ۱۲سال سرم نیاورده باشه تازه ادعای مذهبی وخداشناس بودنم داره،حلالش نمیکنم

خدا بهتون صبر بده ، منم خیلی سختی کشیدم نمیدونم به کی بگم از بی ذاتیه بعضیا

دختر خالم، همه چیو تو زندگی معامله می‌کنه اصلا معرفت و خوبی نداره، تا براش کاری نکنی یه قدمم برات بر ...

اه چقدر از ابن مدل ادما بدم میاد بدرد لای جرز دیوارم نمیخورن

اه چقدر از ابن مدل ادما بدم میاد بدرد لای جرز دیوارم نمیخورن

دقیقا، الان سه تا بچه داره خیلی وقته متاهله اما هیچ کس باهاش رفت و امد نداره

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
دختر خالم، همه چیو تو زندگی معامله می‌کنه اصلا معرفت و خوبی نداره، تا براش کاری نکنی یه قدمم برات بر ...

خوبه ماله شما اطرافیان طردش کردن 

ماله ما طرف با پول میخواد بقیه رو بخره با همهههه خوبه بعد به ما که میرسه جلوی جمع باهامون خوبه تا حدودی تو خفا محل نمیده ، داره تمام اطرافیان رو بر علیه من میکنه 

میخواد بقیه همه باهاش خوب باشن اما همه با هم دشمن باشن 

یه زن فامیل ماست میخاست هرطور شده یه دختره رو به طلاق دادن بده حتی میرفت با مادرشوهرش دست به یکی میک ...

بعضی چیزا رو آدم میبینه فقط دوست داره خدا همون بلااا رو نه کمتر نه بیشتر سرشون بیاد بی شرفا