2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و منی ک دارم پول جمع میکنم پپودر چاقی بخرم😂 من خیلییی اشتهام زیاد خیلییی اما جاق نمیشم استعدادندارممم مجبورم با پودر یاقرص چاق شم

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
واقعا من یکم پیش بیدار شدم یکی از دلایلی که لاغر نمیشی همین شب نخوابیدن ها هست

خاب ادمو چاق میکنه اتفاقا

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

من پارسال بعد زایمان خیلی جدی لاغر کردم البته بارداری ۲۵ کیلو اضافه کرده بودم و از قبلشم چاق بودم و متاسفانه رسیدم ب ۱۰۰ 

اول از همه اراده اراده اراده

حذف قند و شیرینی خیلی خیلی جدی

حذف تمام تنقلات 

کم کردن وعده غذا

آب زیاد خوردن

و تحرک

من‌یکی‌دوبار اساسی خونه تکونی کردم ک از اصل و اساس تمیز کردما هم روحیم خوب شد چون بارداری هم نتونسته بودم تمیز کنم هم ب کاهش وزن کمک می‌کرد 

هم قدم شمار نصب کردم و تو خونه راه میرفتم اصلا بخاطر بچه کوچیک نمیتونستم برم بیرون

و ترازو خریدم هر هفته وزن‌میکردم همین ک میدیدم لاغر شدم میشد انگیزه

من پارسال بعد زایمان خیلی جدی لاغر کردم البته بارداری ۲۵ کیلو اضافه کرده بودم و از قبلشم چاق بودم و ...

همین الانم تا میبینم ی کیلو اضافه شده سریع حذف قند میکنم و وعده غذام کم از بس ک‌اذیت شدم تا کم کردم

غصه نخور منم مثل خودتم 

من به قند و چربی نگاه کنم چاق میشم😄😄😄

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ