2777
2789
عنوان

دارم میرم خواستگاری

463 بازدید | 23 پست

دوستان دارم میرم با یه خانمی در مورد برادرم صحبت کنم و اگه رضایت داشت شماره شونو بگیرم برادرم باهاشون صحبت کنه و آشنا بشن...بنظرتون تو دیدار اول از شغل و شرایط داداشم هم بگم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوام بیام خواستگاریت نگو نه نگو‌ نمیشه این قلب من عاشقته و عاشق ترم میشه میشم فدااات عاشق چشاااات میریزم به پات تو هرچی بخواااای حالا نمه نمه بیا تو بغلم

راستش را بخواهی برای تمام احتمالات زندگی خسته ام... :)

چرا ب خودتون انرژی منفی میدی

ان شاالله به سلامت بری و برگردی 

#ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج‍ 

❤️TaHUOra اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخوابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن....

چرا ب خودتون انرژی منفی میدیان شاالله به سلامت بری و برگردی #ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآل ...

این اشتباه اومد اینجا ببخشید 😅

❤️TaHUOra اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخوابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن....

ان شاالله هرچی به صلاحه انجام شه و به خوشی ختم بشه.

#ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج‍ 

این اشتباه اومد اینجا ببخشید 😅

چوخ اوشاق‌سوردان دانیشیرسان

مو فرفری ته تغاری و لوس🩷🪽🦩مسلط به شیش زبان🫧🦄‌‌‌‌‌ سوارکار🐎ویولونیست‌🎻رقاص🩰آشپز👩🏻‍🍳خواننده🎶بسکتبالیست🤾🏻‍♀️ درسخون🧠°🎀A girl with big goals°تظن أنها النهاية ثم يُصْلِحُ الله كل شيء.»🌱

ببخشید ترجمع؟

یعنی کسی که بدون فکر حرف میزنه😂🤦🏻‍♀️

مو فرفری ته تغاری و لوس🩷🪽🦩مسلط به شیش زبان🫧🦄‌‌‌‌‌ سوارکار🐎ویولونیست‌🎻رقاص🩰آشپز👩🏻‍🍳خواننده🎶بسکتبالیست🤾🏻‍♀️ درسخون🧠°🎀A girl with big goals°تظن أنها النهاية ثم يُصْلِحُ الله كل شيء.»🌱