2777
2789
عنوان

چرا امشب اینجا ترسناکه بابا خدا بزرگه

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 60 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین بخدا کاری هم نمیشه کرد آدم تا وقتی فرصت داره باید زندگی کنه نه که استرس فردا رو داشته باشه که آ ...

اره بخدا.من یه شب ساعت ۴خیلی اوضاع بدبود زنگ زدم همسرم گفتم خونه انگارداره کنده میشه 

گفت ازتوبعیده بگیربخواب هیچی نمیشه 

منم تخت خوابیدم بعدش 

اره ولی نه هر شب بیست تا تاپیک بزنند در مورد این قضیه که هیچ اتفاقی هم نیوفتاده

من اگه کسی تاپیکی بزنه که خوشم نیاد اصلا نمیرم توش و تاپیکو نمیخونم 

راحتتتتتت

اره بخدا.من یه شب ساعت ۴خیلی اوضاع بدبود زنگ زدم همسرم گفتم خونه انگارداره کنده میشه گفت ازتوبعیده ب ...

خدارشکر ،😁

باورت میشه زمانی که جنگ هم بود من می‌نشستم تو خونه برای کنکور میخوندم اصلا واقعا آدم استرسی نیستم حتی چند روز اول پانسیون هم میرفتم که بعدا تعطیل شد 

از همه دورم بشم خودم دلیل حال خوبم میشم                       بی خیال هر کی که بود بهتر از اونی که بودم میشم 💎

وای دقیقا.من میگم توشهرها روزی چقدتصادف میشه پس نریم بیرون استرس بگیریمهرلحظه امکان داره زلزله بیادخ ...

شما تو جنگ ۱۲ روزه  تو شهرهایی بودید که بهش حمله شده؟

مقایسه  تصادف و جنگ مغالطه تمثیل ناروا هست .

تو اون صدا چطور خوابیدی🤣🤣🤣

خیلی راحت کلا بخوام بخوابم میخوابم

.فکرکن صبح روزاول جنگ همسرم ساعت یازده پیام داداین اتفاق افتاده فکرکردم شوخی میکنه گفتم دروغ نگو گفت نه توضیح داد

به مامانم زنگ زدم گفت ماهمه توخیابون بودیم 

من هیچ متوجه نشدم

خدارشکر ،😁باورت میشه زمانی که جنگ هم بود من می‌نشستم تو خونه برای کنکور میخوندم اصلا واقعا آدم استر ...

منم اصلا استرسی نیستم قشنگ به تمام کارام می رسیدم مثل همیشه تازه فکرکن همسرمم نبود حتی من یه خانم با دوتا بچه

شایدم اینکارو کنن حالا گیرم یه سال اضافه بشه مگه چی میشه که اینقدر ناراحت میشی؟؟؟

ناراحت نشدم 

ذهنم به عنوان یه معلم درگیر شد 

شاگردهام نهایی دارند یهو ذهنم رفت سمت جنگ و نهایی و ....