2777
2789
عنوان

چرا امشب اینجا ترسناکه بابا خدا بزرگه

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 60 پست
خب نی نی سایت که معمولا در مورد هر چیزی بحث می‌کنند این که جای خود دارد

اره ولی نه هر شب بیست تا تاپیک بزنند در مورد این قضیه که هیچ اتفاقی هم نیوفتاده 

از همه دورم بشم خودم دلیل حال خوبم میشم                       بی خیال هر کی که بود بهتر از اونی که بودم میشم 💎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینم یه موضوع دیگه همش باید از مادرشوهر و خیانت شوهر و ... گفت؟؟؟

چه ربطی داره این قضیه جز استرس چیزی نداره خب الان ما خبر داریم که این اتفاق میوفته یا نه چرا الکی یک سری افراد دیگه هم نگران کنیم 

از همه دورم بشم خودم دلیل حال خوبم میشم                       بی خیال هر کی که بود بهتر از اونی که بودم میشم 💎

چه ربطی داره این قضیه جز استرس چیزی نداره خب الان ما خبر داریم که این اتفاق میوفته یا نه چرا الکی یک ...

همه مثل ما هستند و تا حدودی در جریان هستند 

دیگه عهد قلقلک میرزا نیست که کسی خبر نداشته باشه عزیزم 

خیلیا حتی وقتی می‌شنون خبری نیست اتفاقا آرامش میگیرن 

چی بگم والا آخه درک نمیکنم اصلا بخدا خبری نیست نمی‌دونم چرا یک سری ها آنقدر درگیر شدند به فرض که چنی ...

وای دقیقا.من میگم توشهرها روزی چقدتصادف میشه پس نریم بیرون استرس بگیریم

هرلحظه امکان داره زلزله بیادخبرنمیده که توخونه زندگی نکنیم بریم چادربزنیم

بقران همه چی روبه سخره گرفتن 

زن حسابی یکم شجاع باش

حالا اصلا جنگ شد میخوای چکارکنی 

اخه من ازنزدیک هم دیدم هانم غش ضعف میکرداونموقع من با دوتابچه شبها خونه تنهاهم می خوابیذم

ولی واقعا روزهای بدی بود 

ما نزدیک خونمونو زدند 

فکر میکنم سکته ناقص زدم از بس صداش وحشتناک بود 

فکر کردم دارند خونه همسایه هامونو می‌زنند 

نگو خیلی با خونه ما  فاصله داشت 

همه مثل ما هستند و تا حدودی در جریان هستند دیگه عهد قلقلک میرزا نیست که کسی خبر نداشته باشه عزیزم خی ...

خب عزیزم واقعا هم خبری نیست حداقل تا الان که خبری نشده مگه بس می کنند هر روز و هر شب باید بیست تا تاپیک بزنند در موردش 

ولی واقعا روزهای بدی بود ما نزدیک خونمونو زدند فکر میکنم سکته ناقص زدم از بس صداش وحشتناک بود فکر کر ...

عزیزم خودتون به خودتون وحشت میدهید.من بابچه هام خونه بودم شب هاکه میزدن خونه ما هامیلرزیدوهمسرمم نبود سرکار

ولی باورمیکنی من میخوابیدم راحت .چون جنگ یه چیزی نیست که بگیم امشب فرداشب قراره چندرنز چندشب استرس داشته باشیم بچه هامون چه گناهی دارم

ولی واقعا روزهای بدی بود ما نزدیک خونمونو زدند فکر میکنم سکته ناقص زدم از بس صداش وحشتناک بود فکر کر ...

توشهر ما یه جایی رو زدن

که کیلومتر هاااا با ما فاصله داشت🤕

یعنی با ماشین رد میشدی نمیرسیدی

انقد دور بود😄

ولی خونه ی ما اون شب انقددددد لرزید

انگار زلزله ۸ ریشتری اومده فرارکردیم😂😂😂

خب عزیزم واقعا هم خبری نیست حداقل تا الان که خبری نشده مگه بس می کنند هر روز و هر شب باید بیست تا تا ...

من خودم تو همه تاپیکا میرم اتفاقا و میگم که تهران هستم و خبری نیست تا خیالشون راحت بشه 

بعضیا استرس زیاد دارن و از استرس تاپیک میزنن و من سعی میکنم درکشون کنم و برای همین با حوصله جواب میدم بهشون

وای دقیقا.من میگم توشهرها روزی چقدتصادف میشه پس نریم بیرون استرس بگیریمهرلحظه امکان داره زلزله بیادخ ...

همین بخدا کاری هم نمیشه کرد آدم تا وقتی فرصت داره باید زندگی کنه نه که استرس فردا رو داشته باشه که آیا جنگ میشه یانه واقعا جز  اعصاب خوردی چیزی نداره