2777
2789

تو تاریکی میرم اینور اونور

خدایا کجایی دورت بگرم بگم غلط کردم خوبه؟

ماجرا ای این قرارا👇👇👇

هرکی قرار فوش بده قضاوت کنه چیزی نگه

شوهرم عاشق دوستم شده بود قرار بود بگیرتش که دوستم بهش جواب رد داد

جدا نمیتونم بشم تا زمانی که قشنگ زهر خودمو نریزم

باورتون میشه اندازه یکسال پشت دوستم غیبت کردم باشوهرم؟

چرا؟چون اول که خوبشو گفتم یسری رفتارا باشوهرم کردع بود که شوهرم عاشقش شده بود

بعد که شوهرم عاشقش شده بود خاستگاری کرده بود ازش باز باشوهرم گرم میگرفت ولی خوب  جواب رد داد بود

ولی اصلا به من چیزی نمیگفت.

فقط منتظرم شرایط برام‌پیش بیاد یه خیانت حسابی بهش بکنم وقتیم که وابسته اون طرف شدم و از شوهرم خوشم نیومد مستقیم بهش میگم یه نفر دیگه رو دوست دارم.بعدشم‌کات بای بلااکککک

چطوره؟ نگید ن تو خوب باش نمیشه بدجور نابود گشتم

هیچی زمان بنظرم درستش می‌کنه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋 خراب شد تصویرش حتی اگه خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش برف و پاکی برای تشبیهش محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش  تمام شد،خراب شد تصویرش...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون یکی که ترکید 😐باز بگیم نکن یا یه تاپیک دیگه میزنی ؟

اللهم عجل لولیک الفرج والعافیة والنصر وجعلنا من خیر اعوانه وانصاره والمستشهدین بین یدیه🤍💗رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا🥺🤲خدایا شکرت 🤍🤲در تاریخ ۳۰ تیر ۱۴۰۳ بی بیم +++شد 🤍❤الهی شکرت خیلی آقاست حسین(علیه السلام)😊💚ممنون اقا جون 🤍ان شاءالله خدا قسمت چشم انتظاراش بکنه به علی اصغر امام حسین💚💚💚🖤💔علییمو از دست دادم 😔فکر میکردم خدا و اهل بیت ی جور معجزه کردن برام و وقتی از دستش دادم باورم نشد امروز ده روزه ندارمش و جای بچه بخیه ها و کبودی هایی هست که دردش التیام  میده روحم گرچه جسممو ازار میده ۱۵دی۱۴۰۳...(۱۵ مرداد) از فکر اینکه یه روز برا نی نیم فرنی و سوپ درست کنم بدم بخوره ته دلم قنج میره خدایا میشه یعنی میاد همچین روزی 

چطور اروم شم

منم دارم میکشم دردشو

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋 خراب شد تصویرش حتی اگه خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش برف و پاکی برای تشبیهش محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش  تمام شد،خراب شد تصویرش...

مقصر خودتونم هستین قبول کنین که از دوستتون تعریف کردین مگه نمیگن تعریف هیچ زنی و پیش شوهراتون نکنین 

اللهم عجل لولیک الفرج والعافیة والنصر وجعلنا من خیر اعوانه وانصاره والمستشهدین بین یدیه🤍💗رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا🥺🤲خدایا شکرت 🤍🤲در تاریخ ۳۰ تیر ۱۴۰۳ بی بیم +++شد 🤍❤الهی شکرت خیلی آقاست حسین(علیه السلام)😊💚ممنون اقا جون 🤍ان شاءالله خدا قسمت چشم انتظاراش بکنه به علی اصغر امام حسین💚💚💚🖤💔علییمو از دست دادم 😔فکر میکردم خدا و اهل بیت ی جور معجزه کردن برام و وقتی از دستش دادم باورم نشد امروز ده روزه ندارمش و جای بچه بخیه ها و کبودی هایی هست که دردش التیام  میده روحم گرچه جسممو ازار میده ۱۵دی۱۴۰۳...(۱۵ مرداد) از فکر اینکه یه روز برا نی نیم فرنی و سوپ درست کنم بدم بخوره ته دلم قنج میره خدایا میشه یعنی میاد همچین روزی 

واقعا نمیشه اعتماد کرد ولی به این فکر کن که شوهرت بهت تعهد داشته ن اون دوست نامحترمت بنظرم بر اینکه خودت آروم کنی اصلا دوستت مقصر ندون فردا شوهرت خرت نکنه بگه فلانی نشست زیر پای من اصلا قبول نکن با اون دوستتم کاملا قطع رابطه کن 

خدا دلت رو آروم کنه عزیزم 

تو تنها نیستی همین الان خیلی ها با همین شرایط شما هستند 

ولی دارن فکر عاقلانه میکنند 

اول به فکر آرامش خودت باش 

دوم اگه بچه داری بچت 

اگه نه بازم بفکر سلامت روح و روان خودت باش 

.... 

بقران قسم این نامرد ها ارزش ندارند بخوای بخاطرشون ذره ای حال ارزشمندت رو خراب کنی...

اونجام بهت گفتم ازش چیزی بنام خودت بزن و این‌جوری خودتو سر پا میکنی و اون خود به خود کله پا میشه 

فقط عاقلانه برو جلو 

این احساساتت الآن طبیعیه 

بعد به مدت فروکش می‌کنه 

فقط بسپاردست زمان ببین اگه لو بری خیلی برات توجامعه و دادگاه پاسگاها بدمیشه ها بعدشم شوهرت بهت رحم نکرد مردی که تو کوچه خیابون پیدامیکنی برات مرد میشه و بهت رحم میکنه  فردا هزارتاانگم بهت میچسبونه ازچاله نیفت برو توچاه و یچیز دیگه وقتی میگیم اینقد آزادی تو حریم زناشویی خوب نیست میگید شماها املین بفرما هردم ازاین باغ بری میرسد

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

به نظر من درد خیانتو اول ذلیلش کن.با قلق های مختلف بدون اینکه حتی به دوستاش نزدیک بشی الکی کاری کن که به دوستاش حسودیش بشه و شکاکم میشه.بعد از اونم با یه مردی که مثل خودت بهش خیانت شده برو البته بهتره که قیابی طلاق بگیری .در کل درد خیانت با خیانت آروم میشه عزیزم منم کردم خوبم کردم تادیگه از تمام دوستاش و مردای دورش مثل سگ بترسه فکر کنه دوستاش بامن دوست بودن در صورتی که من حتی روم نمیشد تو چشمای رفیقاش حتی نگاه کنم ولی پدرشو درآوردم