2777
2789

فک نمیکردم ببینه و یهو گرفتمش ۳ بار بهش فرصت دادم دروغ گف بهم و دیدم ک میبینه و این اخریا 

ترک کرده و دست رو قرآن گذاشته و‌ .... تغییر هم توش دیدم چون آخرین دیگه واقعا نزدیک بود از دستم بده  و...

توبه کرد

امشب اومدم  خونه بابام بیداره خودش دلشوره دارم نکنه ببینه تازه برام اسکرین شات فرستاد فیلم میبیه یه فیلم تلویزیونی

دلم گرفته بغضم گرفته من با این روح و روان چند وقت دیگه ک زاییدم چجور راحت بیام خونه بابام و فکر بد نکنم

خواستم یه ۴۰ روزی خونه بابام باشم

الان دیدم فک نکنم بتونم با این روح و روان آسیب دیده ام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ول کن بابا همشون میبینن بهتره ببینه حداقل نره خیانت کنه

اصلا نمیتونم باهاش کنار بیام وقتی آخرین بار هم وقتی داشت از خوب شدنش میگف و زیر زبونی ازش کشیدم ک  قبلا مقایسه هم میکردی تو رابطه و گف آره...

تا آخر عمر میخوای مثل بچه کنترلش کنی؟ اعصاب خودت خورد میشه، بنظرم اون دیگه عادت کرده و خیلی سخت بشه ...

داغون میشیم وقتی  به عنوان یه زن خودمو در اختیارش گذاشتم و ببینم اون دنبال یه لذت دیگه اس تو بدنای دیگه....

منم میبینم واقعا دیگه نمیشه جلوشو گرف

منم هی میگم دیگه نه دیگه تمام اخرین باره ولی تا وی پی ان وصل میشه...😂خیلی بده میدونم واقعا ولی بخدا نمیشه کنترل کرد دیگ معتادبشی بری توش تمامه

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅