2777
2789
عنوان

شوهرم قبلا فیلم 🔞 میدید الان چند وقته

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 27 پست
من دیگ کارم ب خ د ار ضایی کشیده روزی چهار پنج بار

یاابلفضل روزی چارپنج باررررر سختت نیس؟

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر اینه ک هنوز رابطه جنسی نداری وقتی بایکی داشته باشی کاملا چشمت پر میشه و رها میکنی

اره خب چون هروقت بخوای  میتونی با شوهرت رابطه داشته باشی دیگ‌لزومی نداره فیلم ببینی

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

داغون میشیم وقتی به عنوان یه زن خودمو در اختیارش گذاشتم و ببینم اون دنبال یه لذت دیگه اس تو بدنای د ...

😑😑 خب ایشونم خودشو در اختیار شما گذاشته دلیل نمیشه که..طرز فکرت عوض کن..خودت وابسته ندون متاهلی ینی برابری زن وشوهر دنبال تاییدش نباش عزیزم مهم خودتی هرکی طرز فکر خودشو داره وقتبل تغییرم نیس

خب دیگه من فکرم اینجوره ک میگه اون چرا هنوز اینجور نشده بود با اینکه با من رابطه داشت:)

اناتومی مردا با ما‌خانوما فرق داره واقعا اونا انگار از یه دنیای دیگن

خیلی گرمه شوهرت؟

اره خب جنبشون کمه طاقت نمیارن میرن... اره مجردم

برای یه زن ناراحت کننده اس ک  تمام بدنشون در اختیار بزاره و آخرش  یهو ببینه شوهرش داره یه غلطایی میکنه  و اعتماد به نفس با خاک یکسان میشا