2777
2789
عنوان

امشب مطمعن تر شدم که باید به شوهرم خیانت کنم✨️

| مشاهده متن کامل بحث + 2559 بازدید | 100 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالم خوش نیست من داستان زندگیم سختهبخاطر اینکه کسی ک عاشقش بودمو فراموش کنم با نامزدم وارد رابطع شدم

و الان میخوای دوباره همین اشتباه رو تکرار کنی، یعنی برای اینکه شوهرت رو فراموش کنی و تلافی کنی خودتو وابسته شخص دیگه ای بکنی

خودم چرا اسیب میبینم؟

کسی که با تو وارد رابطه بشه مطمئن باش نیت درستی نداره چون متاهلی و ممکنه احساست درگیر بشه و لطمه بخوری  

بعدم فکر کن دیگران بفهمند چه حرفا پشتت زده میشه و چه قضاوت ها که میشی و هیچکس همسرت و مقصر نمیدونه و کاسه کوزه ها روسری تو خراب میشه و انگ هرزگی میخوری 

و از همه مهم تر روحتو بخاطر دوتا آدم بی ارزش آلوده میکنی پس بخاطر خودت نکن و واگذار کن به خدا

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
دوس پسرم بود

خب اونموقع دوست بودین و تعهد آنچنانی هم نبود گرچه رفتار هر دوشون خیلی بد بوده ولی الانکه ازدواج کردی چیزی ازش ندیدی بیخیال شو. در ضمن یکمم سیاست داشته باش نرو درباره یه دختر یا زن دیگه پیش شوهرت قصه تعریف کنی و زیادم با دوستای اینجوری نگرد.ببخشید رک گفتم

ممنونم مهربون ولی کار من از درد و رنج گذشته

ماهم کشیدیم مطمئن باش به مرور خیلی آزومتر میشه ولی همیشه یه جای زخمی روقلبت باقی میمونه

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫