2777
2789
عنوان

ملت چ شانس دارن بیاین بگم

251 بازدید | 27 پست

زن داداشم از اوناس ک اگه ۵ روز قهر کنه با داداشم نازکشش داداشمه ته سیاست داراس فک کن مفتی مفتی شوهرشو جذب کرده حتی گاهی داداشم از گشنگی نمیدونه چی بخوره ولی خو زنش میگیره میخابه بازم عزیزه 

مثلا میاد مهمونی خونه مامانم بین چندین نفر جا پیدا میکنه میره کنارشوهرش میشینه این ب کنار

بعد تو جمع همش تعریف میکنه ازشوهرش ینی ی کار خوبی داداشم بکنه این صدتا جی روش میزاره اره فلانی ته اینکاراس اینقد همه چی دون هس داداشمم ک سر تاپا گوش خانمش ینی بخاد خسته باشه بازم خانم دلش تفریج بخاد میبرتش بیرون البته این دلیل ک داداشم زود وا میده دلیلش خانواده پدریمه ک زیاد اهل محبت زبونی نیستن بخصوص مادرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه ، منم مثل زن داداشتم😂

اره دقیق این رفتارایی ک میگنه میفهمم از سیاستشه من بعد ۷ سال زندگی دارم میفهمم البته اونم ۹ تا خواهر داره خیلی جفت جورن فک کنم یادش میدن خوبه عین ی معلم 

احترام بهترین مسئله تو زندگی...بهترین روش عزت و احترام گذاشتن به همسر رو انجام میده ...این ته شانس نیست...ته شعوره که در قبالش برادرت هم قدر دانه

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*
در حدی این زن داداشم سیاست داره ک داداشم سرتا پا گوش خانمش منتظره خانمش زنگ بزنه این بره دنبالش

دلیلش میدونی چیه چون مردا دوست دارن ازشون تعریف و تمجید بشه احترام گذاشته شه که زیاد هرکسی اینو بهشون نمی‌ده وقتی یه نفر ابنکارو براشون میکنه روحشون ارضا میشه و برای اون ادم هرکاری میکنن

احترام بهترین مسئله تو زندگی...بهترین روش عزت و احترام گذاشتن به همسر رو انجام میده ...این ته شانس ن ...

والله این فک زبون میریزه مثلا داداشم خوراگی خیلی دوس داره بارها بهش گفته درس کن اما میگا خستم پریودم درد دارم از این ناز کرشمه ها