2777
2789

آفرین یجوری گفتی اشک تو چشمم حلقه زده برا مردای بیچاره

هنوز خیلی چیزا هست ک بهش اشاره نکردی و هیچ توجیهی ندارن اتفاقا بحث ما همون بحث جنسیتیه وقتی داداش یا همسر حمله میکنه سمتت و بخاطر زور و بازوش مجبوری لال شی وقتی زنی و مجبوری خیانت شوهرتو تحمل کنی بخاطر حضانت بچه هات و خیلی چیزای دیگه کم اشک نریختیم سر زن بودنمون کم تحقیر نشدیم سر ضعیف بودنمون وقتی نتونستیم تو خیابون با خیال راحت قدم بزنیم

پیک می بودن خوب نیست بچه ها

پیک می نباشید

وگرنه دوست عزیز نویسنده اون تاپیک در نوشابه که هیچی

در خودتم....

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیک می بودن خوب نیست بچه هاپیک می نباشیدوگرنه دوست عزیز نویسنده اون تاپیک در نوشابه که هیچیدر خودتم. ...

کاش پیک می بود. وضعش خیلی خراب تر از این حرفا بود 😂

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
پیک می بودن خوب نیست بچه هاپیک می نباشیدوگرنه دوست عزیز نویسنده اون تاپیک در نوشابه که هیچیدر خودتم. ...

پیکمی نبود

خ.... مال بود رسما

جایزه بوبول طلایی سال رو میبره

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

شاید مرده 

چون الان در نوشابه باز کردن کاری نداره که 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

زنیکه بی سواد یجوری زر میزنه انگار اینجا زندگی نمیکنه

قانونی که میگه حتی بعد فوت همسرت حضانت بچه ت با جد پدری هست عادلانه س؟

قانونی که میگه اگه پدر بچش رو بکشه اعدام نداره و چند سال زندانی میشه ولی مادر اگه بچه ش رو بکشه قصاص میشه عادلانه س؟

یعنی اینقدر نا عدالتی زیاده که بخوام بگم جا نمیشه

بعد این روانی چه تاپیکی زده

دیر نیشیبی بیری خیدیتین تینیستین بیز کینین حیرف ایز بیرابیری بیزینین 🦖🦖

نه زن بودن راحته نه مرد بودن

هر كدومش توي شرايط فعلي سختي هاي خودش رو داره

منتهي برا زنها يك سختي هايي ب صورت فيزيكي وجود داره ك نميفهممش مث عادت ماهانه زايمان … و همين ضعيف بودن جسمي

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

خب واقعنم تو مملك فشار زيادع رو مردا يارو كل عمرش كار كنه به پرايد بتونه بخره

زنا چی؟ همون کاری ک اقایون دارنو زنا برن دنبالش با بدبختی میتونن پیدا کنن با حقوق نصف ی اقا با هزار تا نگاه و حرف...

فشار رو همه زیاده اقایونم به اندازه کافی پرو هستن نمیخواد خانومام مداقع حقوقشون بشن

.