2777
2789
عنوان

شما باشید کدوم انتخاب می‌کنید

85 بازدید | 12 پست

ببینید سنم داره میره بالا۲۷ سالم ک موقعیت اجتماعی خوبی دارم

با پسری ازدواج میکنید ک عاشقونه اما موقعیت خوبی نداره از هر لحاظ ک فکرشو کنی

یا 

منتظر می مونی تا شاااااااید یکی پیدا بشه ک هم خودت دوسش داشتی باشی هم اون تو رو دوست داشته باشه و خوب باشه؟؟

با توجه ب اینکه خیلی کمبود عشق تو زندگیم دارم و نیار دارم یکی واقعا دوسم داشته باشه؟؟

نمیگم اون پسره بد نیس اما مال دنیا هیچی نداره 

ایا پسری ک دوستت داره عرضه وجنم اینکه زندگی بسازه داره؟ 

الان سرکار میره واسه اینده اش تلاش میکنه؟ 

اگر جوابت اره است که اگر دوستش داری اشکال ندارع

وگرنه بمونی منتظر کیس بعدی یهتره

تومستحق عشقی وهرچیزی غیرازاین دروغه🌸💚 وسط اینهمه شلوغی زندگی یادت بمونه یه ورژن کوچولو خودتو درونت داری که منتظره بهش محبت کنی ودوستش داشته باشی وسخت نگیری پس خودتو دوست داشته باش🤍🫂میشه برای رهایی بلاتکلیفی زندگیم یه صلوات برام بفرستین🩷🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایا پسری ک دوستت داره عرضه وجنم اینکه زندگی بسازه داره؟ الان سرکار میره واسه اینده اش تلاش میکنه؟ اگ ...

سرکار میره اما پشتیبان نداره و خیاط مطمئنن حقوقش کم

خودمم دوسش ندارم اما میدونم اون دوسم داره و من همین و واقعا کم دارم تو زندگیم

سرکار میره اما پشتیبان نداره و خیاط مطمئنن حقوقش کمخودمم دوسش ندارم اما میدونم اون دوسم داره و من هم ...

شغل خیاطی برای مرد اخر عاقبت نداره

خودتو حیف نکن، بخواطر کمبود عشق تن به ازدواج. نده

یکی پیدامیشه که واقعا بخوایش وبخوادت عجله نکن سنی نداری که

تومستحق عشقی وهرچیزی غیرازاین دروغه🌸💚 وسط اینهمه شلوغی زندگی یادت بمونه یه ورژن کوچولو خودتو درونت داری که منتظره بهش محبت کنی ودوستش داشته باشی وسخت نگیری پس خودتو دوست داشته باش🤍🫂میشه برای رهایی بلاتکلیفی زندگیم یه صلوات برام بفرستین🩷🥺

۲۷ کم ؟؟

اره عشقم سنی نیست که

بخدا فامیلمون 34سالگی ازدواج کرد از شوهرای کل خاندانشون سرتر شد یارو

سعی کن به خودت برسی خودتو ارتقا بدی و امید به خدا داشته باشی بهترین ها سمتت میان🤍