2777
2789

خب چرا میخواستی جدا بشی ک بخاطر درامد نمیتونی جداشی

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینو گفتم برا کسایی که درجریان تاپیکام بودن

ینی سه تا بچه داری؟خداحفظشون کنه اما حق داری خیییییلی سخته روزگار سختی شده من تو یدونش موندم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
ینی سه تا بچه داری؟خداحفظشون کنه اما حق داری خیییییلی سخته روزگار سختی شده من تو یدونش موندم

ممنون 

بله باید تاجرباشم با دلار ۱۰۰تومن بتونم ماهانه خرج خودم و سه نفر بدم سکته میکنم

چون خیلی اخلاقش بده و آداب معاشرت صفررر خسیسه

بیخیال همین ک سرکارمیره و اهل کثافت کاری نیس تحملش کن من بخاطر اینکه شوهرم افتاده توخط شیشه درتلاشم طلاق بگیرم اما بچم کوچیکه نمیتونم برم سرکار۰فعلا مجبورم تحمل کنم

ممنون بله باید تاجرباشم با دلار ۱۰۰تومن بتونم ماهانه خرج خودم و سه نفر بدم سکته میکنم

دقیقا

بیخیال همین ک سرکارمیره و اهل کثافت کاری نیس تحملش کن من بخاطر اینکه شوهرم افتاده توخط شیشه درتلاشم ...

حتماً تا میتونی پول جمع کن 

اگه میتونی آنلاین شاپ بزن پوشاک 

یه کاری کن که توخونه درامد داشته باشی 

من همه کار کردم اومد گند زد بهش

حتماً تا میتونی پول جمع کن اگه میتونی آنلاین شاپ بزن پوشاک یه کاری کن که توخونه درامد داشته باشی من ...

خداازشون نگذره همین