ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اینی که تو ذهنمه نیاز بع یک سایت یا اپلیکشن مثل شیپور و دیوار دارهباید با طراح و برنامه نویس صحبت کن ...
من اطلاعات زیادی ندارم،،، ولی اگه در اختیار کسی بذاری ممکنه خودش بره تو کارش و بسازش ی جورایی از دستت درش بیاره
ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍
جایی هست بشه اسامی مبتکران و نواوران رو بفهمم و بشناسمشون که مثلا چیکار کردن و چی به اسمشون ثبته؟
حتما هست،،، مثلا همون جایی که اختراعاشون ثبت میکنن
دقیق نمیدونم ولی سرچ کنید یا از دانشگاه جایی سوال کنید حتما نتیجه میگیرید
دقیقا حرفمو متوجه شدی از همون میترسماز کی راه و چاه بپرسم بنظرت؟ خودمم کسیو نمیشناسم
حالا میتونی از دانشگاه، استادی یا کسی که بلده
بنیاد نخبگان،، جایی حتما هست تحقیق کن
ولی بری دانشگاه حتما میتونن راهنماییت کنن