2777
2789

خودت راه اندازیش کن اوکی بود به اسم خودت ثبت میشه

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

مهندس کامپیوتر . سازنده های بازی و نرم افزار . برنامه نویس

فقط 35 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت راه اندازیش کن اوکی بود به اسم خودت ثبت میشه

جایی هست بشه اسامی مبتکران و نواوران رو بفهمم و بشناسمشون که مثلا چیکار کردن و چی به اسمشون ثبته؟

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

اینی که تو ذهنمه نیاز بع یک سایت یا اپلیکشن مثل شیپور و دیوار دارهباید با طراح و برنامه نویس صحبت کن ...

من اطلاعات زیادی ندارم،،، ولی اگه در اختیار کسی بذاری ممکنه خودش بره تو کارش و بسازش ی جورایی از دستت درش بیاره

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

مهندس کامپیوتر . سازنده های بازی و نرم افزار . برنامه نویس

ببینید چیزی که تو ذهنمه خیلی جدیده و تاحالا ازش نبوده

میترسم با یکی در میون بزارم مثلا سایتشو طراحی کنه و بع اسم خودش…

من اطلاعات زیادی ندارم،،، ولی اگه در اختیار کسی بذاری ممکنه خودش بره تو کارش و بسازش ی جورایی از دست ...

دقیقا حرفمو متوجه شدی از همون میترسم

از کی راه و چاه بپرسم بنظرت؟ خودمم کسیو نمیشناسم

جایی هست بشه اسامی مبتکران و نواوران رو بفهمم و بشناسمشون که مثلا چیکار کردن و چی به اسمشون ثبته؟

حتما هست،،، مثلا همون جایی که اختراعاشون ثبت میکنن 

دقیق نمیدونم ولی سرچ کنید یا از دانشگاه جایی سوال کنید حتما نتیجه میگیرید

دقیقا حرفمو متوجه شدی از همون میترسماز کی راه و چاه بپرسم بنظرت؟ خودمم کسیو نمیشناسم

حالا میتونی از دانشگاه، استادی یا کسی که بلده 

بنیاد نخبگان،، جایی حتما هست تحقیق کن

ولی بری دانشگاه حتما میتونن راهنماییت کنن