2777
2789

برقا هم روشنه خاموش نکردم ترسیدم یعنی یکی هست بیرون 😑

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نترس

پوف نمی‌دونم چیکار کنم 

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

جن و روحن

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

شما منو بیشتر میترسونید 😐😑

پوف نمی‌دونم چیکار کنم

کاری نکن در و قفل کن پنجزه هارو هم ببند بیزونم الکی نگاه نکن

مربی رسمی فدراسیون بدنسازی ایران🏋🏻‍♀️ تخصص در تمرینات قدرتی و اصلاحی و تناسب اندام بانوان ﴿طراحی برنامه تمرینی به صورت اختصاصی و مشاوره تغذیه ورزشی﴾

کاری نکن در و قفل کن پنجزه هارو هم ببند بیزونم الکی نگاه نکن

سرعت ندارم اصلا بیرون نگا کنم 

سرعت ندارم اصلا بیرون نگا کنم

نکاه نکن

کلا یه بار خورد؟

مربی رسمی فدراسیون بدنسازی ایران🏋🏻‍♀️ تخصص در تمرینات قدرتی و اصلاحی و تناسب اندام بانوان ﴿طراحی برنامه تمرینی به صورت اختصاصی و مشاوره تغذیه ورزشی﴾

نکاه نکنکلا یه بار خورد؟

آره یچیزی مثل لرزش بود خونمون موش آمده نمی‌دونم اون بود یاچی

آره یچیزی مثل لرزش بود خونمون موش آمده نمی‌دونم اون بود یاچی

اگه یه بار باشه که چیز خاصی نیست