۲۷مرداد پریود شدم از سوم تا هفتم پریودی دوعدد لتروزول و یک عدد کلومیفن خوردم روز ۱۱سیکل رفتم سونو فولیکول چهار عدد سمت راست ریز ولی غالب یکیشون بابزرگترین ساز۲۰ و سمت چپ چهار عدد غالب ریز یکی با بزرگترین سایز ۱۸ داشتم همون شب ازاد سازی زدم ۱۱سیکل و ۱۳و۱۴سیکل اقدام کردم . ۱۴ روز بعد ازاد سازی ازمایش بتا دادم قبل موعودم بود . ک بتا ۲۲.۳۷ بود دوروز بعد تکرار کردم بتا ۳۷.۷۶ بود . بعد موعود ی بیبی زدم باز هاله انداخت . درد سمت چپ و سمت راست داشتن دیشب سه قطره خون قهوه ی و قرمز داخل شرتم افتاده بود . دیروز صبح شیاف پروژسترون کذاشتم داخل واژن انگشتمو ک بردم داخل یکم خون قهوه ی و لخته قرمز رو انگشتم اومد بیرون دسشویی میرفتم همرا ادرارم لخته های ریز قهوه ی میومد زیاد ولی خیلی ریز بودن ۷ مهر بود رفتم سونو گفت ی چیزی حالت ساک میبینم که 4 هفته و 1 روزه ولی دیگه چیزی ندید سونو واژینال بود گفت بتا تکرار کن الان نگرانم چرا انقدر خون ریزی دارم الان کمر درد عین پریودی و دل درد دارم خون ریزی قهوه ی سه روزه دارم ب هر دکتری میگم میگه داره سقط میشه ایا اصلا نطفه شکل گرفته فرداهم میخام برم بتا ولی دکترام میگن نرو ۹۰ درصد داره سقط میشه😭😭😭😭