2777
2789
عنوان

سقط در پنج هفته

187 بازدید | 9 پست

۲۷مرداد پریود شدم از سوم تا هفتم پریودی دوعدد لتروزول و یک عدد کلومیفن خوردم روز ۱۱سیکل رفتم سونو فولیکول چهار عدد سمت راست ریز ولی غالب یکیشون بابزرگترین ساز۲۰ و سمت چپ چهار عدد غالب ریز یکی با بزرگترین سایز ۱۸ داشتم همون شب ازاد سازی زدم ۱۱سیکل و ۱۳و۱۴سیکل اقدام کردم . ۱۴ روز بعد ازاد سازی ازمایش بتا دادم ‌ قبل موعودم بود . ک بتا ۲۲.۳۷ بود دوروز بعد تکرار کردم بتا ۳۷.۷۶ بود . بعد موعود ی بیبی زدم باز هاله انداخت .  درد سمت چپ و سمت راست داشتن   دیشب سه قطره خون قهوه ی و قرمز داخل شرتم افتاده بود . دیروز صبح شیاف پروژسترون کذاشتم داخل واژن انگشتمو ک بردم داخل یکم خون قهوه ی و لخته قرمز رو انگشتم اومد بیرون دسشویی میرفتم همرا ادرارم لخته های ریز قهوه ی میومد زیاد ولی خیلی ریز بودن ۷ مهر بود رفتم سونو گفت ی چیزی حالت ساک میبینم که 4 هفته و 1 روزه ولی دیگه چیزی ندید سونو واژینال بود گفت بتا تکرار کن الان نگرانم چرا انقدر خون ریزی دارم الان کمر درد عین پریودی و دل درد دارم خون ریزی قهوه ی سه روزه دارم ب هر دکتری میگم میگه داره سقط میشه ایا اصلا نطفه شکل گرفته فرداهم میخام برم بتا ولی دکترام میگن نرو ۹۰ درصد داره سقط میشه😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو بتا خیالت راحت بشه ولی امادگی هرچیزی رو داشته باش هم سقط هم باردلری ک خیلی باید استراحت کنی‌

خیلی داغونم خیلی 😭😭😭 میدونم دارع سقط میشه غیرعادیه خونریزی تو سه روز اونم قهوه ی

دوست من خیلی خونریزی داشت ولی سقط نشدوبراش موند،اما بتا خیلی مهمه من خونریزی اصلانداشتم ولی بتام خیل ...

ببخشید میشه ازش بپرسی خونریزش تو روز چقدر بود یا چه رنگی من همش قهوه ی سوخته یا لخته های خیلی ریز سیاهه خیلی داغونم همه بهم گفتن داره سقط میشه بعد دوسال . اولین بچمم هست منو شوهرم داغون شدیم

ببخشید میشه ازش بپرسی خونریزش تو روز چقدر بود یا چه رنگی من همش قهوه ی سوخته یا لخته های خیلی ریز سی ...

منو دوستم آی وی افی بودیم یادمه میگفت خونریزیم زیاده توی سونو بهش گفته بودن هماتوم باعث خونریزیه،بعداز سونو ان تی هم سرکلاژ شد

منو دوستم آی وی افی بودیم یادمه میگفت خونریزیم زیاده توی سونو بهش گفته بودن هماتوم باعث خونریزیه،بعد ...

سونو به من نگفت هماتوم چون هفته پایین بود گفت چیزی معلوم نیست ‌ شرایط شما فرق داشته من طبیعی بودم برای شما صدرصد گرفته بوده برای من اصلا معلوم نیست

حالم خیلی بده واقعا برام سنگین بود یهو اینجوری شد خدا سر هیچکس نیاره😭😭😭😭😭

انشالله ک سقط نمیشه توکل برخداکن،من با ای وی اف بعدازچندسال باردارشدم یهورشدجنین متوقف شد دنیا انگار واسم تموم شد ولی بعداز۳ماه باز آی وی اف کردم واینبارهمچی خوب بود