2777
2789

خبر مرگم رفتم مسافرت برگشتنی دیدم توی سر بچم تخم شپش هست گرفتشون ....امروز بچمو بردم حموم موهاشو شونه کردم دیدم یدونه شپش پشت گردنش هست اومدم دقت کردم به برس دیدم یه شپش روی برسه 😭😭حالم بده حس میکنم خونم در میشه از شپش میترسم بزن داخل تخت خوابم کسی هم نیست که سر خودمو ببینه 

نمی‌دونم از کجا گرفتیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا من نمیدونم این جک و جونورا چی از جون ما آدما میخوان😭 من خودمم وسواس حشرات و تکثیرشون تو خونه رو دارم ولی سعی میکنم همیشه به خودم آرامش بدم، توام نترس عزیزم فقط سریعا اقدام کن، من شنیدم سرکه خوبه هم الان موهای بچه و خودت سرکه بریز و بشور البته تو اینترنت سرچ کن ببین چجوری باید استفاده کنی از سرکه، و هم بالش و ملافه هایی که استفاده کردینو وسایلی که از مسافرت اوردی رو کاملا جدا کن که به بقیه رخت خوابا و وسایل منتقل نشه، فردا هم سریع برو پیش پزشک و متخصص های این حوزه که دارو بدن و راهکاراشو بگن، اصلا سم مخصوص شپش سر هست که میدن استفاده میکنی چند روزه میره ایشالا ولی حتما پیگیر شو که نمونه و زیاد شه