2777
2789
عنوان

به پسرم میگم مشقات و ننویس

213 بازدید | 17 پست

میام مدرسه میگم .مشکل داشتیم .تو خونه نبودی کتاب نداشتی تا بنویسی میگه نمیزارم یه کار کنی فکر کنن من تنبلم حتی اگر نخوابم همه تکالیفم و مینویسم و درس میخونم .

خدایی قدرش و میدونم ولی خیلی سخته باهاش کنار اومدن اگر مدرسه اش یه دقیقه دیر بشه یک سال غر میزنه و ....

شما برعکسی انگار؟ 

بهش میگی ننویس؟ 

یعنی میخوای تخریب روحیش کنی ک پیشرفت کنه؟

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه مامانا باید بگن بنویس بزنن هی تو سرش بنویس بچه ی شما خودش علاقه منده به درس جلوشو نگیر لطفا این بچه در آینده کسی میشه واسه خودش بزار درسشو بخونه🫠❤️

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

اتفاقا کار خوبی میکنه مسئولیت پذیر بار میاد میتونه مشکلاتشو خودش حل کنه

اگه بگی مشکلی بود و... در اینده از مسئولیت هاش شونه خالی میکنه و بهونه میاره 

میدونم مادرشی نگرانی و حق داری❤️ولی بزار کاری که فکر میکنه درسته انجام بده

شما برعکسی انگار؟ بهش میگی ننویس؟ یعنی میخوای تخریب روحیش کنی ک پیشرفت کنه؟

بچه کتاب نداشت .خونه نیامده بود .جای دیگه بود .به خاطر مشکلی که وجود داشت و به هر معلمی بگی درجا قبول میکنه.

نمیدونی چقدر سخته که بچه دبستانی شب اای امتحان تا صبح نخوابه از ترس اینکه غلط بنویسه

یعنی انقدر شرایطش حادِ 

معلم هاش همیشه بهش میگن تو هیچی هم ننویسی ما بهت نمره کامل میدیم و...

به خاطر اینکه تا الان بیدار بود بنویسه و صبح ساعت ۶ باید بیدار شه

کلاس چندمه؟ مگه چقدر مشق داره که تا الان مینویسه، خونه که اومد بعد ناهار و یه استراحت کوتاه بفرستش سر درس و مشقش نگه ندار واسه شب

آیا خدا بر بنده اش کافی نیست؟؟؟
کلاس چندمه؟ مگه چقدر مشق داره که تا الان مینویسه، خونه که اومد بعد ناهار و یه استراحت کوتاه بفرستش س ...

عزیزم .من یه مشکلی داشتم .مستقیم از مدرسه رفت خونه یکی از اقوام .ساعت ۸ شب آوردمش خونه وگرنه همیشه بعد از ناهار کارشو شروع میکنه.

از ساعت ۸ تا ۱۱ و نیم بکوب داشت درس میخونه و می‌نوشت

کلاس پنجم