2777
2789

لازم نیست چون به تکلیف نرسیده خدا اگ لازم میدید میگفت بهشون که از قیل ۹ سالگی روسری و چادر داشته باشن بزارید آزاد باشن ک زده نشن از حجاب والا من خانوادم همه مذهبی همین الانشم میزارن خودمون انتخواب کنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تا میتونی اموزش بده اصلا به زور نباید به حجاب وادارش کنی دخترم از کلاس دوم تا الان که کلاس پنجم هستش حجاب داره نماز هاشم کامل میخونه،البته فقط من راه درست رو نشون دادم اجباری در کار نبوده

لازم نیست چون به تکلیف نرسیده خدا اگ لازم میدید میگفت بهشون که از قیل ۹ سالگی روسری و چادر داشته باش ...

اون که بله منظورم این هست که تا حدودی هم عادت کنن تت وقتی انشاالله به سن تکلیف رسیدن یهویی سختشون نباشه

اجازه میدم بزرگ بشه خودش تصمیم بگیره قبل تکلیف که زوده برای انتخاب پوشش..هفده هجده سالگی تقریباً عاقل میشه و خودش انتخابشو می‌کنه من احترام میزارم بهش با اینکه خودمم پوششم کامله

اون که بله منظورم این هست که تا حدودی هم عادت کنن تت وقتی انشاالله به سن تکلیف رسیدن یهویی سختشون نب ...

نه بابا چ سختی فوقش از ۸ سالگی عادت کنه قبلش نه منکه موافق نیستم خودم مجردم ولی یادم نمیاد پدر مادرم قبل ۹ گفته باشن بهم ولی خودم گه گاهی دوست داشتم روسری اینا بپوشم بچه هم داشته باشم میزارم قبلش آزاد باشه