2777
2789
عنوان

خانوما کی بچه ی یک ساله داره

101 بازدید | 11 پست

قد و وزنشون چه طوریاست؟

دخترمو برده بودم بهداشت چند وقت پیش

بعدش گفت نرماله 

الان تقریبا ۹ کیلو با قد ۷۵ سانتی متر

بنظرتون برا بچه یکساله نرماله؟

همه میگن خیلی کوچولوعه..

اینم بگم خورد و خوراکش عالیه..

خیلی هم بهش میرسم ولی بنظر خودم بازم یکم کوچولوعه نسبت به همینو سالاش..

یه اسپند براش دود کن قدش بنظرم خوب و عالیه وزنش هم بد نیست

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

من دخترم یه سال و نیمشه ۹.۲۰۰... و همه بهم میگن ریزه و واقعنم ریزه. آزمایش و چکاپ کامل دادم و خداروشکر نرمال بدو همه چی خیالم راحت شد دکتر گفت ژنتیکشه.

دختر من بشدت بدغذاس و کم خوراک

یه کانال دارم از هنر گلدوزی ‌‌، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم یه سال و نیمشه ۹.۲۰۰... و همه بهم میگن ریزه و واقعنم ریزه. آزمایش و چکاپ کامل دادم و خداروش ...

شکرخدا دختر منم سالمه از هر نظر

ولی نه من ریزه میزه هستم نه همسرم

هردو قد بلندیم

تو خانواده ی خودم بچه ی ریزه میزه نداشتیم

فقط دوتا از دختر برادرای همسرم کوچولوان ‌ ک اونم به مادراشون رفتن...

بنظرتون دخترم بزرگ‌بشه قدش بلند میشه؟

با بقیه بچه ها مقایسش نکن. باید با وزن تولدش بسنجی ک ببینی نرماله یا ن. بهداشت هم ک گفته نرماله، چرا ...

گفت نرماله بعد من بهش گفتم همه میگن کوچولوعه

گفت خب یه ماهه دیگه بیارش ببینم وزنش چ طوریاست

وزن تولدش ۳ کیلو بود

الان ک یه سالشه ۹ کیلو خوبه؟

شکرخدا دختر منم سالمه از هر نظرولی نه من ریزه میزه هستم نه همسرمهردو قد بلندیمتو خانواده ی خودم بچه ...

اصلا غصه نخور خیالت راحت بچه تا بزرگ بشه کلی تغییر میکنه؛ اصلا از بچگی نمیشه گفت، بزرگی بچه چه شکلیه . 

من تو دوران دبستان تو صف جزو دو سه نفر آخر بودم جزو قدبلنده بودم. بعد رفتم راهنمایی و دبیرستان جزو نفرات اول صف بودم😅 قد کوتاه موندم. (۱۵۷ام)

اگه چکاپ ندادی برای دخترت، یه چکاپ بده؛ از نظر ویتامین دی و تیرویید و زینک دکتر بررسی کنه ، 

الهی همیشه تن دخترت سلامت باشه🌸به ریزی و اینا نیست، فقط سلامتی مهمه. 

یه کانال دارم از هنر گلدوزی ‌‌، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery

اصلا غصه نخور خیالت راحت بچه تا بزرگ بشه کلی تغییر میکنه؛ اصلا از بچگی نمیشه گفت، بزرگی بچه چه شکلیه ...

بله حرفاتون کاملا درسته.

سلامتی از همه چی مهتره واقعا

ان شالله هیچ بچه ای مریض نباشه

گفت نرماله بعد من بهش گفتم همه میگن کوچولوعهگفت خب یه ماهه دیگه بیارش ببینم وزنش چ طوریاستوزن تولدش ...

فک کنم خوبه. 

بچه های من هردوتا سه و نیم بودن تولدشون، یکسالگی نزدیک ده کیلو بودن. 

نرمال هم بودن