2777
2789

جریانش چیه تو اینستا دیدم زدم تو نت هم هست؟ اونوقت بچه هایی که سال دیگه قرار بود برن پیش دبستانی چی؟ اونوقت سال بعد اونا بایدبرن مدرسه امسالم پیش ثبت نام نکردن که

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ۵ سال باید برن پیش دبستانی و۶ سال برن مدرسه اینجوری نوشته

خوب الانم هست که پسر منم ۶ سالشه رفته کلاس اول

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
ببخشید متولد چه سال وچه ماهی هس من گیج شدم کلا😭😭

شهریور ۹۸ کوچولوی شما چه سالو ماهی هست؟

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
دختر من نیمه دوم ۹۹ هس یعنی امسال باید میرفت پیش دبستانی؟؟؟

نه عزیزم امسال نیمه دوم ۹۸ و نیمه اول ۹۹ رفتن پیش دبستانی پیش ۱

نه عزیزم امسال نیمه دوم ۹۸ و نیمه اول ۹۹ رفتن پیش دبستانی پیش ۱

همون دیگه میگم الان این قانون تصویب شده طبق این قانون اون وقت دخترمن سال دیگه باید بره مدرسه درحالی که پیش نرفته😐هر روز یه خواب میبینن

همون دیگه میگم الان این قانون تصویب شده طبق این قانون اون وقت دخترمن سال دیگه باید بره مدرسه درحالی ...

نه عزیزم قانونش تصویب شده چند سالی هست.دختر شما سال بعد پیش۱ میره