2777
2789

با من با برادرام با بابام بعد بهش میگم اخلاقتو درست کن خیلی بداخلاقی با افتخار میگه آره بد اخلاقم من همینجورم

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

یه مریم امیر جلالی تو وجودش رخته کرده 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون مشکل دیگه ای داره، تحت فشار روحی هس  ، نیاز به محبت داره ، چن روز نازشو بکش ،مشکل نگفتنیش که حل شد همه چیز درست میشه 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

کمبود محبت دارهبهش توجه نمیکنین

ربطی به شوهرش و بچه ها نداره...این مدل آدما معمولا تو خانواده خودشون ینی پیش پدر و مادر محبت ندیدن که اینطور میشن

خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...

اون مشکل دیگه ای داره، تحت فشار روحی هس ، نیاز به محبت داره ، چن روز نازشو بکش ،مشکل نگفتنیش که حل ...

از وقتی یادم میاد بد اخلاقه ،تو خونه فقط جیغ و داد میزنه هر چی میگه میگم چشم ولی اصلا نمیذاره سمتش بریم چه برسه به محبت کلا خانوادگی بد اخلاقن خاله هامم همینطورن

ربطی به شوهرش و بچه ها نداره...این مدل آدما معمولا تو خانواده خودشون ینی پیش پدر و مادر محبت ندیدن ک ...

ن دیگه پدر مادر کجا بود

احتمالا همسرش بهش توجه نمیکنه

زندگیم مصلحت نیس قیاست بکنم با دریا🌊                    تو همان امن ترین ساحل دنیای منی🌅🏝️

ربطی به شوهرش و بچه ها نداره...این مدل آدما معمولا تو خانواده خودشون ینی پیش پدر و مادر محبت ندیدن ک ...

منم کمبود محبت دارم ولی اصلا مثل مامانم نیستم 

ن دیگه پدر مادر کجا بوداحتمالا همسرش بهش توجه نمیکنه

اره اصلا بهم محبت نمیکنن وقتی خونه هستن فقط دعوا میکنن از همدیگه بدشون میاد