2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم چله زیارت عاشورا به شیوه حق شناس، چله بسم الله الرحمان الرحیم به حق بسم الله الرحمان الرحیم، ...

به نیت اینکه با اون شخصی کع میخوام اوکی بشیم

یه حس بی حسی نسبت به هر حسی🙂
با اونی که میخوام اوکی بشیم

امیدوارم بودم که این جمله رو نشنوم ازتون 

هوف

سه سال تمام دعا کردم 

نذرامو از قبل ادا کردم 

ختم ، چله 

همه چی برداشتم 

جانم نشد که نشد 

نمی‌دونم این چیزا انگار با دعا و ختم حل نمیشن

قلبم این چیزا با دعا نمیشه با رفتار و این چیزاس باور کن ولی اگه میخای دلت اروم بگیره نامه به امام زمان بنویس دعای فرج برای امام زمان و کلا هرکاری برای امام زمان

گاه‌ باید خندید بر غم های بی پایان🖤                                              

امیدوارم بودم که این جمله رو نشنوم ازتون هوفسه سال تمام دعا کردم نذرامو از قبل ادا کردم ختم ، چله هم ...

میدونی چیه من بدون اون انگار هیچم

خوشبختی مو در اون میبینم

هر کاری میکنم نمیتونم بیخیال شم

یه حس بی حسی نسبت به هر حسی🙂
امیدوارم بودم که این جمله رو نشنوم ازتون هوفسه سال تمام دعا کردم نذرامو از قبل ادا کردم ختم ، چله هم ...

دو تا دلیل داره برا نشدن یا صلاح شما نیست، یا صلاح هم هست ولی اون آدم شما رو نمیخواد، اونم حق انتخاب داره دیگه، شاید اون دلش با شما نیست 

برای همینه چله خیلی تو مسائل عاطفی جواب نمیده مگر واقعا خیر باشه

میدونی چیه من بدون اون انگار هیچمخوشبختی مو در اون میبینمهر کاری میکنم نمیتونم بیخیال شم

منم عزیزم 

منم همه چیمو سرش باختم 

ولی نشد 

ساعت ها چشمم به گوشی خشک شد 

زنگ زدم پیام دادم 

همه چی رو گفتم بهش 

ولی خدا ذره ای از محبتی که نسبت به اون شخص تو وجودمه رو به واسطه این همه دعا و ختم، تو وجود اون بنده اش قرار نداد