2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون باهام دعوا کرد. نمیدونم چشه گاهی الکی دعوا راه میندازه. بعدش میگه لطفا عاقل باش

چرا خوب ببین من خوب نمیدونم بینتون چجوریه اما 

اونی ک واس تو الکیه شاید واس اون الکی نباشه یا جوری رفتار میکنی ک انتظار داره رفتارت بهتر شه 

اگرم ن پس فقط بهانه داره سعی کن کم کم یادت ببری 

اره از نظر خودش الکی نیست . ادعا داره عاشقمه مثلا

چند سالته ؟

ببین به هیچ وجه به هیچ کس اعتماد نکن 

بعدش بازم اگه واس اون الکی نیست  باید احترام بینتونو حفظ کنه 

دقیق نگفتی ک چی شده ک بهتر بتونم کمکت کنم 

ولی بازم میگم عاشقتم باشه تا وقتی ک خودش خانوادش نیومدن جلو اعتماد نکن هیچ وقت 

به اندازه ای سنگین باش ک بهت نگه عاقل باش 

هیچ وقتم این اجازرو بهش نده ک بی احترامی بکنه 

واسش عادی میشه همش سرکوب میشنویی بعدا

چند سالته ؟ببین به هیچ وجه به هیچ کس اعتماد نکن بعدش بازم اگه واس اون الکی نیست باید احترام بینتونو ...

هر دو ۴۰ سالمونه. من دوست ندارم ازدواج کنم. از لحاظ فرهنگی با هم فرق داریم اون یکم سنت گراست. 

هر دو ۴۰ سالمونه. من دوست ندارم ازدواج کنم. از لحاظ فرهنگی با هم فرق داریم اون یکم سنت گراست.

عزیزم اگه دوستش داری دوستت داره جدی هستین ازدواج کن 

اگرم ن اذیت نکن خودتو با کسی باش ک خوشحالت میکنه ن ناراحت 

عزیزم اگه دوستش داری دوستت داره جدی هستین ازدواج کن اگرم ن اذیت نکن خودتو با کسی باش ک خوشحالت میکنه ...

تنهایی برام سخته. نمیتونم به کس دیگه ای اعتماد کنم و دوسشم دارم خب. اونم منو میخواد