2777
2789
عنوان

رابطه رفت برگشتی

171 بازدید | 24 پست

بچها میتونم یکم درد دل صحبت کنم باهاتون انقد تر زدم ب زندگیم روم نمیشه ب رفیقام بگم

من تقریبا یک ساله تویک رابطه ربط برگشتی سمیم میدونم ازاول حرف زدیم رابطع موقته ولی بچها تایپیکا قبلیم هس اگ نگا کنید چ عزابی داده ب من تواین یک سال ۳بار تقریبا ب بهانه های مختلف رفته یبار افسردگی مشکلات تصادف دادگاه یبار اینکه توگیر دادی بازم مشکلات خودش باز این ادم هرجور شد مثلا برمیگشت یامن ی پیام میدادم زود میگف برگردیمو فلان منم اولین رابطه عمرمه ۲۰سالمه باره سومم که یک شب همچی خوب بود زنگ زدم گوشیش یهو اومد دعوا چرا زنگ زدی بیخبر میدونی من مغازه با باباممم باباشم مذهبیه یکمی حالا حساب میبره ازش طرفمم ۲۰سالشه هرموقع میریم بیرون باباش زنگ میزنه مثلا زود بیا چون مغازه دارن اینا ساعت ۶تا۸ ک میاد بیرون باباش میفعمه باکسیع دیگه سر اینا خواس تموم کنه گفت بابام خانوادم فهمیدن من دیگ اون ساعت نمتونم بیام ابروم میرع از این چرت پرتا بعدم دیگ اومد منو مقصر کرد ک تو پشت من بد میگی جلو رفیقات کلی فحش بلاک کرد .عین همیشه ولی سر دوماه عین خر برمیگشت بچها میدونم اشتبا کردم من سر شدم بس سر هرچیزی رفته حس ناراحتیم ندارم فقط یچیزی این ادم ممکنه بازم بیاد؟

من توی چرخه افتادم ک همش امید دارم دوسش دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بشین زندگیتو بکن 

بوی خوبی از این رابطه نمیاد

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

تو اشتباه میکنی برمیگردی منم بااینکه چهارساله تو رابطه بودم تمومش کردم ولی هیچ جوره دیگه حاضر نیستم چه خودم بخوام چه اون تو اون رابطه برگردم کسی عادت کرده باشه به این کار بیادم باز میره پس تحمل کن تا تموم شه کلا این ادم برات ولی دیگه برنگرد

تو اشتباه میکنی برمیگردی منم بااینکه چهارساله تو رابطه بودم تمومش کردم ولی هیچ جوره دیگه حاضر نیستم ...

کثافت اشقال تا میام اوکیشم میاد انقد دوسش دارم اثن مقابلش خر میشم ولی دیگه نه واقعا سر شدم توام رفا برگشتی بود؟

کثافت اشقال تا میام اوکیشم میاد انقد دوسش دارم اثن مقابلش خر میشم ولی دیگه نه واقعا سر شدم توام رفا ...

اره عزیزم زیاد ولی دیگه عتدت شده بود براش میرفت دوراشو میزشت برمیگشت این وسط من بودم که داغون میشدم ولی دیگه تمومش کردم هیچی ارزش ارامش خودمو نداره اونا بخدا نه براشون مهمه نه حتی بهش فکر میکنن اشتباه نکن بزار بره 

اره عزیزم زیاد ولی دیگه عتدت شده بود براش میرفت دوراشو میزشت برمیگشت این وسط من بودم که داغون میشدم ...

دقیقا من هرکارمیکنم خراب نشه اخرش برا اینکه خودشو راحت کنه منو مقصر میدونه سر هرچرتی اخه

دلیل این کار چیه داره درو وا میزاره بخاد باز برگرده بگه تومقصر بودی اخ حرصم میگیره

دقیقا من هرکارمیکنم خراب نشه اخرش برا اینکه خودشو راحت کنه منو مقصر میدونه سر هرچرتی اخهدلیل این کار ...

منم مثل تو هر کار میکرد هر چی میشد میگفت تو مقصری منم مثل اصکولا هی بخاطر کارو گناه نکرده عذرخواهی میکردم براش شده بود عادت الان دیگه برام مهم نیست بره گومشه هر غلطی میخواد بره بکنه

منم مثل تو هر کار میکرد هر چی میشد میگفت تو مقصری منم مثل اصکولا هی بخاطر کارو گناه نکرده عذرخواهی م ...

پس بگو مدلشونه اشقالا واقن ادم سر میشه ینی اون خاطرات خوبم دیگه بار احساسیش کاری میکنن ازدست بدع 

رفتم معزرت خاهی کردم بلاکم کرد🙂عین هربار

پس بگو مدلشونه اشقالا واقن ادم سر میشه ینی اون خاطرات خوبم دیگه بار احساسیش کاری میکنن ازدست بدع رفت ...

اره بعضیاشون بیشعورو احمق تاشیف دارن تو هم اگه یه روز برگشت پیام داد درجا بلاکش کن پسره احمقو فکر میکنن چه الاغای خاصین یا نمونشون دیگه گیر نمیاد