2777
2789

از چه آدمی نفرت داشتین؟چه رفتاری از دیگران اگه ببینید باعث میشه ازشون نفرت پیدا کنید؟من از مردای هوسران،زنای زبون دراز که خودشون هیچی نیستن اما بقیه رو تحقیر میکنن،آدمای آویزون،آدمای پرحرف نفررررت دارم

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

از یه فامیلی هنوزم دارم 

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره از خاهرم از آدمای پرو از آدمای بی منطق از مردای هیز از آدمایی که خودشونو بالاتر از تو میدونن و این حسو توی دلشون نگه نمیدارن و تحقیرت میکنن و پشت سرتم حرف میزنن هم متنفرم 

کسی که احترام نمیزاره ، تو هر زمینه ای ، از احترام به شخصیت بگیر تا احترام به وقت آدم

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

مردای هوس باز و زنو مردایی که زبونشون نیش داره

درسته ولی تو مردا کم پیش میاد با زبونشون نیش بزنن.امان از دست بعضی زنا

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

ازجاری عوضیم که هرزه اس ازبرادرشوهرم که هرچی زنش میگه گوش میکنه چشم بسته ازپدرشوهرومادرشوهرم که مترسک دست جاری شدن وازترسشون که طلاق نگیره سواری میدن بهش

گاهی انسانم آرزوست

یک نفر آدمی که آسیب های زیادی به افراد دور و برش زد بسیار متعصب /چون دیدم انسان ها به خاطر یک نفر چقدر اذیت شدند ازش متنفر شدم 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
آره از خاهرم از آدمای پرو از آدمای بی منطق از مردای هیز از آدمایی که خودشونو بالاتر از تو میدونن و ا ...

آره دقیقا

کسی که احترام نمیزاره ، تو هر زمینه ای ، از احترام به شخصیت بگیر تا احترام به وقت آدم

موافقم،این ادما بی فرهنگن،اکثرا هم حق به جانب میشن

من از کسی نفرت ندارم ولی خیلیا از من بدشون میاد نمیدونم چرا

ینی هیچ کدوم از رفتار دیگران باعث رنجش تو نمیشه؟