2777
2789

بخدا که خسته شدیم بخدا که چاره نداریم بقران همه سکته کردیم😭😭😭😭😭

خدا وقران اینجور ادم پدر نکنه😭😭😭😭😭

خسته شدیم بریدیم نمیتونم😭

خیلی اذیت میکنه 

خرجی نمیده پول نمیده کار نمیکنه 

داد وبیداد میکنه 😭😭😭😭

بگید چجوری پدر شما اینجوری بود بعد مرد شما راحت شدین امید بدید بهم😭😭😭😭

شـــبــی شـایـد رهــا کـردم... جـــهـــان پــر اظــطـرابــم را                                                        کـــســی ایـنجـا نــمـی فـهــمــند مــنــو، حــال خــرابــم را

بگیر حقشه

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید بیماری اعصاب داره

با چند تا دارو خوب میشه؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

اسی الان منظورت پدرته؟

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

خودت کار کن ارزوی مرگ هیچ کس رو نداشته باش.چون ممکنه ۹۰ سال یا بیشتر عمر کنه

بسه بسه بسه 😭😭😭😭😭

شما نمیدونی ما داریم ۴۰ ساله زجر میکشم 

چون گناههه بمیره؟؟؟؟؟؟به درک بمیره راحت میشیم

شـــبــی شـایـد رهــا کـردم... جـــهـــان پــر اظــطـرابــم را                                                        کـــســی ایـنجـا نــمـی فـهــمــند مــنــو، حــال خــرابــم را
شاید بیماری اعصاب دارهبا چند تا دارو خوب میشه؟

دکتر درمان هرچی 

نژاد سگیشون اینه خدا لعنت کنه پدر ومادرش رو ایشالله توی قبر شبیه سگ بشن

اسی الان منظورت پدرته؟

دقیقا 

پدر نیست 

پدری نکرده برای ما هیچ کاری 

تا الان یه دست لباس نخریده چه پدریه😭

خب چرا اینجوریه خودتون ی خونه بگیرید زاحت راهش ندین

بمیره بیمره دیگه حوصلش نداریم😭

بسه بسه بسه 😭😭😭😭😭شما نمیدونی ما داریم ۴۰ ساله زجر میکشم چون گناههه بمیره؟؟؟؟؟؟به درک بمیره راحت ...

اقا منم اصلا باتو موافق همچین دعایی نیست عزیزم هرکی بهت گفته چرت گفته خوب جداشین ازش مگه مجبورین بمونین تحملش کنین