2777
2789

من خوندم باید سشوار یا بخارشو بزنی

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

سلام دوستان من خودم تجربه بدی از ساس دارم بعد سه چهار سال درگیری بالاخره شرش کنده شد گفتم بگم به کسایی که درگیر این موجود هستن. درمانش فقط و فقط

خاک دیاتومه هست

چند کیلو خاک بخرین برا کسایی که زیاد نشدن خیلی تو خونشون کمتر هم میشه.

هی بریزی کناره های فرش کامل همه اتاقا اشپزخونه همه جا بریزید یک هفته بعد جارو کنید بریزید دو هفته بعد جارو کنید باز بریزید یک ماه بعد جارو کنید خلاصه تا چند ماه تو تاقچه ها همه جا معجزه می کنه به خدا

ولی حتما خاک دیاتومه فود گرید باشه که ضرر نداره

و هرچی هم درشت تر باشه اثرش سریع تر هست .

اگر ج گرفتید برام دعا کنید مشکلاتم حل بشه به حق پنج تن. سوالی بود بپرسید

گفتم به کسایی ک درگیرن بگم  سم دو سری زدیم بشور لباس ملافه با آب داغ اتو فایده نداشت

فقط خداروشکر خاک دیاتومه جواب داد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید