2777
2789
عنوان

شماهم رفیق صمیمی هاتون زیاد از حد میشناسنتون❓😂

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از دوستام به قدری منو میشناسه که نگاش کنم هم میفهمه! 

یه گندی زده بودم رفتم پیشش هنوز حرف از دهنم درنیومده بود گفت بشین بگو دقیقا چه 💩 خوردی 😂😂😂😂

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

خوش به حالت تا ابد حسرت یه دوست واقعی رو دلم میمونه

چرا تا ابد؟

برا من که خیلی یهویی بود

منم خیلی فیک فرند داشتم 

ولی یادت بمونه رفیق واقعی اونیه ک تو روزای سختت به جای نا پدید شدن پشتت و بگیره

تو موقع خوشالی ک همه هستن

Lose? I don't lose I win that's my job that's what I do

چرا تا ابد؟برا من که خیلی یهویی بودمنم خیلی فیک فرند داشتم ولی یادت بمونه رفیق واقعی اونیه ک تو روزا ...

تو تقدیرم دوست داشته شدن نوشته نشده البته منم باهاش کنار اومدم دیگه 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

تو تقدیرم دوست داشته شدن نوشته نشده البته منم باهاش کنار اومدم دیگه

چرا اینجوری فکر میکنی؟

چون صرفا آدمایی ک بهشون برخوردی لیاقت دوست داشتنت و نداشتن؟

چرا اینجوری فکر میکنی؟چون صرفا آدمایی ک بهشون برخوردی لیاقت دوست داشتنت و نداشتن؟

خیلی بی انصافیه که فک کنم همشون بی لیاقت بودن خب شاید من مشکل دارم واقعا 🫠

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

خیلی بی انصافیه که فک کنم همشون بی لیاقت بودن خب شاید من مشکل دارم واقعا 🫠

تا وقتی انگشت اتهام ب سمتت باشه همینجوری میمونی

تا وقتی انگشت اتهام ب سمتت باشه همینجوری میمونی

کاش بتونم با خودم صلح کنم 

کاش بتونم با خودم صلح کنم

میتونی

ولی تنفر از خودت نمیزاره این اتفاق بیوفته

آدمای بد قبول نمیکنن ک بدن 

همینکه حس میکنی کم هستی و کافی نیستی یعنی ی زمانی از سر بعضیا تو زندگیت زیادی بودی

میتونیولی تنفر از خودت نمیزاره این اتفاق بیوفتهآدمای بد قبول نمیکنن ک بدن همینکه حس میکنی کم هستی و ...

امیدوارم بتونم 

ممنون حالم خیلی بهتر شد وقتی در موردش حرف زدم .....

امیدوارم بتونم ممنون حالم خیلی بهتر شد وقتی در موردش حرف زدم .....

فدات عزیزم

بدون ک لیاقت بهترین هارو داری

صرفا فقط اون جلو منتظرن ک بهشون برسی