2777
2789
عنوان

وقتی خاستین پاک کنید چه حالی بودین❓

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 24 پست
پاک شده😂کسی که‌ ۱۰ دقیقه ازش بیخبر میموندم دق میکردم الان ۸ ماهه بی خبرم و برام هیچ ارزشی نداره

افرین بهت 

امیدوارم بهترینا سر راهت قرار بگیرن❤️🙂

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

دقیقاااا اگه اون لحظه پاک نمیکردم دیگ هیچوقت نمیتونم‌پاک کنم و هروقت میدیدم داغون میشدم

اره عزیزم منم دقیقا کار تورو کردم خاک برسر ما که چند سال کنار این ادمای مزخرف جونمونو گذاشتیم خیلی کثیفن اینا خدا ازشون نگذره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@niniyar‍ سلام خوبید من از کاربری که استفاده میکنم شماره ای که بهش مربوط هست رو بخاطر مشکلاتی ازش استفاده نمیکنم و نمیتونم استفاده کنم چون مزاحم داشتم و الان تا چند روز دیگه خطم واگذار میشه و شخصی که خطم بهش واگذار شه میتونه به کاربریم دسترسی پیدا کنه تمام مشکلات شخصیم توی تاپیکام هست و اگ چنین چیزی بشه خیلی واسم بد میشه باید چیکار کنم؟؟امکان حذف این همه تاپیک هم نیست و اینکه شماره دیگ ای رو هم ندارم که تغییر شماره بدم کاربریمو ممنون میشم راهنماییم کنید میتونم کاربریمو جوری تعلیق کنم که هیچوقت فعال نشه؟

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

@niniyar‍ سلام خوبید من از کاربری که استفاده میکنم شماره ای که بهش مربوط هست رو بخاطر مشکلاتی ازش استفاده نمیکنم و نمیتونم استفاده کنم چون مزاحم داشتم و الان تا چند روز دیگه خطم واگذار میشه و شخصی که خطم بهش واگذار شه میتونه به کاربریم دسترسی پیدا کنه تمام مشکلات شخصیم توی تاپیکام هست و اگ چنین چیزی بشه خیلی واسم بد میشه باید چیکار کنم؟؟امکان حذف این همه تاپیک هم نیست و اینکه شماره دیگ ای رو هم ندارم که تغییر شماره بدم کاربریمو ممنون میشم راهنماییم کنید میتونم کاربریمو جوری تعلیق کنم که هیچوقت فعال نشه؟

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
@niniyar‍ سلام خوبید من از کاربری که استفاده میکنم شماره ای که بهش مربوط هست رو بخاطر مشکلاتی ازش اس ...

سلام چنین امکانی نداریم هر کس شماره رو بده تماس با ما کاربری رو فعال میکنن

یک سیمکارت بخرید و تغییر بدید اعتباری که رند نباشه قیمتی نداره تنها راهش همین تغییر شماره است

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

سلام چنین امکانی نداریم هر کس شماره رو بده تماس با ما کاربری رو فعال میکننیک سیمکارت بخرید و تغییر ب ...

یه کاربری دیگه داشتم قدیمیه حدود دوساله تعلیقه امکان فعال شدنش هست؟

یه کاربری دیگه داشتم قدیمیه حدود دوساله تعلیقه امکان فعال شدنش هست؟

شماره ای که عضو بودید تماس با ما بدید و درخواست وصل کنید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت